Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

H παρουσίαση του πετοσφαιρικού Άρη


Στον πολυχώρο "Νεράιδα", που παραχωρήθηκε από το Σωτήρη Καραμπέρη, χτυπούσε το βράδυ της Δευτέρας (07/10) η καρδιά του πετοσφαιρικού Αρη. Λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, η διοίκηση του ΤΑΠ παρουσίασε τη νέα ομάδα βόλεϊ του συλλόγου, με το αγωνιστικό τμήμα να δίνει σύσσωμο το "παρών".

Το παρών στην εκδήλωση, την παρουσίαση της οποίας ανέλαβε η τηλεπαρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου, έδωσαν πολλά μέλη της Αρειανής οικογένειεας, όπως ο Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης, ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Ευθυμιάδης, και η παλιά δόξα του μπασκετικού Αρη Χάρης Παπαγεωργίου.

"Απών" από την παρουσίαση της ομάδας βόλει ήταν τελικώς ο Λούμπομιρ Γκάνεφ ο οποίος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να δώσει το παρών.

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και του ΤΑΠ Θωμάς Γιώτας δήλωσε: «Μόλις στις 23 Αυγούστου πήραμε το ‘ναι’ από την προηγούμενη διοίκηση και όπως καταλαβαίνετε, ο χρόνος που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ελάχιστος για να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας μας. Παρ΄ όλα αυτά με την τρέλα τη δική μου, αλλά και συνεργατών μου, δημιουργήσαμε μία ομάδα αρκετά καλή που θα το δείξει και στην πορεία.

Χαρακτηριστικό ότι λάβαμε μέχρι σήμερα μέρος σε δύο επίσημα τουρνουά: το ένα στην Πέραμο, όπου κερδίσαμε την αεκ, η οποία στη συνέχεια κατέλαβε την πρώτη θέση. Και το δεύτερο για το League Cup, πριν από λίγες ημέρες, όπου κερδίσαμε, επίσης, την ομάδα που βγήκε πρώτη, αλλά εμείς σε κανένα απ΄ αυτά δεν μπορέσαμε να βγούμε πρώτοι.

Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους, που οικονομικά μας στηρίζουν, όπως τους κ.κ. Τουτουζιάν και Ζορπίδη, ο οποίος είναι κοντά όποιος και αν είναι επικεφαλής στο τμήμα του βόλεϊ. Επίσης, εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να μας στηρίζουν και άλλοι αξιόλογοι επιχειρηματίες της πόλης, που θ΄ αναφέρουμε σε επόμενη εκδήλωση».

Δηλώσεις πραγματοποίησε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας βόλει του Αρη, Κώστας Χαριτωνίδης με τις οποίες παρακίνησε τους παίκτες να δείξουν ιδιαίτερο ζήλο και να υπερβάλουν εαυτούς τη φετινή χρονιά. Συγκεκριμένα είπε: «Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Θέλει προσπάθεια απ΄ όλους, να υπερβούν τους εαυτούς τους. Η τεχνογνωσία υπάρχει και η όρεξη και το μεράκι και η ιστορία και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλω, επίσης, από τους αθλητές να δείξουν πολύ μεγάλο ζήλο για τη φετινή χρονιά, γιατί αυτοί είναι η ιστορία, που γράφεται κάθε φορά, όλοι οι άλλοι εμείς βοηθάμε».

Ο προπονητής Αντρέι Κράβαρικ, στις δηλώσεις που έκανε κατά την παρουσίαση της ομάδας ήταν λακωνικός και αισιόδοξος: «Ευχαριστώ τη διοίκηση, που στέκεται πλάι μας. Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές υγεία. Να γίνουν καλά παιχνίδια και να κυνηγήσουμε τις νίκες. Να δώσουμε χαρές σε όλον τον κόσμο του Άρη».

Τέλος σημαντική χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά για το βόλεϊ του Αρη ο Γιάννης Χαριτωνίδης, μιλώντας στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της ομάδας. Ο αρχηγός των "κίτρινων" δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη διοίκηση γι΄ αυτήν την πολύ όμορφη εκδήλωση. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Είναι σημαντική η φετινή χρονιά, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και όλοι μας θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να είναι επιτυχημένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου