Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

O Ζόραν Mιλίνκοβιτς συζητά με τον Άρη!


Η διοίκηση του Άρη εξετάζει άλλη μία περίπτωση τεχνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Άρη προτάθηκε και ο 45χρονος Σέρβος Ζόραν Μιλίνκοβιτς ο οποίος μάλιστα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας.

Ολυμπιακός Βόλου - Άρης Θεσσαλονίκης 1-2


Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξένησε τον Άρη σε φιλικό αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Φωτογράφε... τράβα μια φωτογραφία!


Αίσθηση προκάλεσε στη Θεσσαλονίκη και στους κόλπους της Κοινωνίας Μελών Άρη η κοινή φωτογράφιση του μέλους του δ.σ. του φορέα Άγγελου Μυσιρλή με τον -προ εννιαμήνου- υβριστή του Άρη και "ανεπιθύμητου" σύμφωνα με την ΚΜΑ Κωνσταντίνου Swag Ζέρβα. Μάλιστα και οι δύο φαίνεται να το διασκεδάζουν σε αυτή την ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή!

Χαριτωνίδης: Η.. τρέλα του Θωμά και οι κρυφοί στόχοι (video)


Ο τεχνικός διευθυντής του ΑΣ Άρης, Κώστας Χαριτωνίδης μίλησε στο volleyleague.gr για την προσπάθεια εξυγίανσης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, για τη στελέχωση της νέας ομάδας που θα έχει προπονητή τον Αντρέι Κράβαρικ και για την εκδήλωση της ΣΕΠΠΕ που θα γίνει στις 20 με 22 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα:

O ανεπιθύμητος Ζέρβας στο περίπτερο του Άρη!


Mέσα στις πολλές επισκέψεις που δέχτηκε το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ ήταν μεταξύ άλλων πολιτικών και του ανεπιθύμητου Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα γνωστού για τις εις βάρος του συλλόγου δημόσιες τοποθετήσεις του (δεν εξετάζουμε τις οπαδικές και παραγοντικές του καταβολές).

Kάλεσμα της ΚΜΑ στο περίπτερο του Αρη στη ΔΕΘ! (pics)


Η ΚΜΑ κάλεσε με ανακοίνωση της τους φιλάθλους της ομάδας να επισκεφτούν το περίπτερο που έχει οργανώσει στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Φιλικό στο Βόλο σήμερα για τον Άρη


Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε χθες το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Aρη.

Δεν είναι φαβορί ο Κέστνερ


Συνάντηση με τον έναν από τους τρεις υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο του Άρη είχε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης. 

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (08/09/2013)