Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Oυντότζι: «Ο Θεός να είναι μαζί μας!»


Την ευλογία και τη βοήθεια του Θεού ζητά ο Σαλόζε Ουντότζι, ώστε ο Aρης να ξεπεράσει το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει καλύτερα. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, δεν θέλει να κοιτά το παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον και τα παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του.

Ο πανικόβλητος κύριος Χατζηνικολάου...


O άνθρωπος που συστήνει εδώ και δύο εβδομάδες ηρεμία και ψυχραιμία είναι ο πλέον πανικόβλητος στον Άρη. Δεν πιστεύει στον εαυτό του, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του... πάγκου του!

Oυμπίντες: «Τιμή μου που έπαιξα στον Αρη»


Ο Χαβιέρ Ουμπίντες θα τεθεί αντίπαλος του Αρη για πρώτη φορά μετά το πέρασμά του από τον Αρη. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Αρης τη Δευτέρα.

Xατζηνικολάου: «Αυτοί που αγαπούν, έχουν υπομονή»!


Υπομονή, ηρεμία και δουλειά είναι, σύμφωνα με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, τα τρία στοιχεία, με τα οποία ο Αρης θα καταφέρει να ξεπεράσει την κρίση. Το άσχημο ξεκίνημα, με τις δύο ήττες, δεν το υπολόγιζε ο τεχνικός των κιτρίνων, τονίζοντας όμως πως δεν χρειάζεται πανικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο novasports.gr:

Αναχωρεί για Φλώρινα ο Άρης


Με τον Νίκο Μποχωρίδη στο παρκέ τελειώνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Άρη. Ο διεθνής γκαρντ ο οποίος έκανε ειδικό πρόγραμμα μετά την απώλεια βάρους που διαπιστώθηκε από τον Βαγγέλη Αγγέλου στην «πρώτη» της ομάδας, μπήκε σε ρυθμούς προπόνησης και θα ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

«Χάλασε» του Μήτογλου!


Πάνω που θα πεέφταν οι υπογραφές, ήρθε η διαφωνία... Άρης και Αστέρια επρόκειτο να ολοκληρώσουν χθες τη μεταγραφή του Κώστα Μήτογλου, όμως την τελευταία στιγμή το θέμα (φαίνεται ότι) «χάλασε».

"Ψάχνεται" για μεταγραφή ο Άρης


Όλα τα περιθώρια για μία ακόμη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης του υπάρχοντος ρόστερ, είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν οι άνθρωποι του Άρη. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου, σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μούτα και την συγκατάθεση του προέδρου της ΠΑΕ, ψάχνουν την αγορά προκειμένου να αποκτήσουν άλλον έναν ποδοσφαιριστή.

Έφτιαξε εσωτερικό κανονισμό ο Χατζηνικολάου


Προσωπικά χειρίστηκε το θέμα του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας ο τεχνικός του Άρη, φτιάχνοντας ουσιαστικά καταστατικό λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

H αποστολή του Άρη για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές – Η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι και θα προπονηθεί στην Αθήνα – Εκτός αποστολής ο Πουλίδο.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (31/08/2013)