Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Ο μεγάλος Λούμπομιρ Γκάνεφ στην παρουσίαση του Άρη!


Μία μεγάλη φυσιογνωμία του παγκοσμίου βόλεϊ και φυσικά του Αρη, ο Λούμπομιρ Γκάνεφ θα λαμπρύνει με την παρουσία του την παρουσίαση της ομάδας, που θα γίνει τη Δευτέρα.

Xωρίς Παπαδόπουλο αλλά με Αγκάνθο ο Άρης


Πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Αρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (05/10, 20:30, NS2) στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ.

Μιλίνκοβιτς στο novasports.gr: «Θα διορθώσω ότι μπορώ»


Αποφασισμένος να δουλέψει, ώστε να διορθώσει όσα περισσότερα «κακώς κείμενα» μπορεί, εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο προπονητής του Αρη, τόνισε πως δεν ήταν εύκολο γι αυτόν να βλέπει τους παίκτες του να πέφτουν κάτω στο ματς με τον Παναιτωλικό, μίλησε για το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά και για τη διακοπή που ακολουθεί.

Ο "σφαγέας" Στυλιάρας στη Νέα Σμύρνη! (video)


H ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές και τους βοηθούς για τα ματς της 7ης αγωνιστικής στην Σούπερ λίγκα.

Τριμελής επιτροπή του ΑΣ για ΠΑΕ και ΚΑΕ


Χθες το βράδυ συγκροτήθηκε και μία τριμελής επιτροπής, αποτελούμενη από τους κ.κ. Χαριτωνίδη, Ελευθεριάδη και Γρόλλιο, η οποία θα αναλάβει τις συζητήσεις με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, ενώ αποφασίστηκε ότι νομικός σύμβουλος του Α.Σ. Άρης θα παραμείνει ο κ. Γρόλλιος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Άρης


Σε σώμα συγκροτήθηκε η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου του Ερασιτέχνη Αρη. Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ., το οποίο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το βράδυ της Τρίτης 8 Οκτωβρίου αποτελείται από τους εξής:

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (03/10/2013)