Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώτας: «Οχι σε εκλογές»


Ηλεκτρισμένη είναι η ατμόσφαιρα στην αίθουσα του ξενοδοχείου που φιλοξενεί την έκτακτη γενική συνέλευση του ΑΣ Αρης. Πριν από λίγο ο Θωμάς Γιώτας, ο μοναδικός υποψήφιος μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Παπαδόπουλου, κατέθεσε πρόταση να μην οδηγηθεί ο Ερασιτέχνης σε εκλογές.

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Παπαδόπουλος


Υπό το βάρος των αποδοκιμασιών και των κατηγοριών ο Νίκος Παπαδόπουλος από το βήμα της Γ.Σ. του ΑΣ Άρης αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του από τις επερχόμενες εκλογές.

Βαρύτατες κατηγορίες Super 3 σε Παπαδόπουλο


Κατά τη διάρκεια της έκτακτης γ.σ. του Α.Σ. που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Porto Palace οι εκπρόσωποι του συνδέσμου Super 3 κατηγόρησαν τον πρώην πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο Νίκο Παπαδόπουλο για υπεξαίρεση, απιστία, φοροδιαφυγή και πλαστογραφία.

Ηρακλής στο novasports.gr: «Tο πρωτάθλημα τώρα ξεκινά!»


Το βάρος στην ψυχολογία ρίχνει ο Ανδρέας Ηρακλής επ΄ ευκαιρία της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία του Αρη. Ο κεντρικός αμυντικός των κιτρίνων, θεωρεί πως δεν φταίνε πάντα οι προπονητές για ότι γίνεται σε μια ομάδα, έχοντας αποκομίσει θετική εντύπωση από την πρώτη επαφή με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς. 

Παναγόπουλος: "Καταγγελία και στη ΝΑSA εναντίον του Άρη!"


Ο Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στον Sentra FM 103,3 κι αποκάλυψε ότι ξένος ποδοσφαιριστής προσέφυγε κατά του Αρη σε κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!

Παναγόπουλος: "Στο Δ.Ν.Τ. πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη!" (audio)


Ο Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στον Sentra 103,3 κι αποκάλυψε ότι ξένος ποδοσφαιριστής προσέφυγε κατά του Αρη σε κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!

Διαθέσιμα προς πώληση τα εισιτήρια με Λεβαδειακό


Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Κυριακή (15/09) στις 16:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Φορτσάρει για Λαρεντζάκη ο Άρης!


Η προσθήκη του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο ρόστερ του Άρη εκκρεμεί και οι ιθύνοντες της ομάδας ξεκινούν διαδικασίες για να αποκτηθεί ο 20χρονος γκαρντ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο Κάτσε "λογοκρίνει" τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!


Nα ερευνηθούν όλοι οι λογαριασμοί σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης που φέρουν το όνομά του ζήτησε από τον Εισαγγελέα ο Έργκους Κάτσε σύμφωνα με δημοσιεύματα.

H προϊστορία των αγώνων Άρης - Λεβαδειακός (videos)


O Άρης αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό την Κυριακή στις 4μ.μ. στο γήπεδο "Κλεάνθης Βικελίδης" για 12η φορά στην ιστορία του. Η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ της ομάδας μας. Συγκεκριμένα η ομάδα του Άρη μετρά 9 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μία ήττα τη σεζόν 1989-1990.

Στεφανίδης: "Δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι"


O Πρόεδρος της ΚΜΑ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero και αναφέρθηκε στο περίπτερο του Αρη στη ΔΕΘ, την ΑΜΚ αλλά και τον Α.Σ. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ανακοίνωση Super 3 Κατερίνης


Ο SUPER 3 Κατερίνης καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση την Πέμπτη 12/9 και ώρα 21.00. 

Παπαδόπουλος: "6.700.000 ευρώ χρέη ο ΑΣ Άρης!"


Ο υποψήφιος για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero  και αναφέρθηκε κυρίως στα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της δικής του παρουσίας στην προεδρία του ΑΣ αλλά και στα όσα τον κατηγορούν.

Παρουσιάστηκαν Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ


Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του Άρη. Το όνομα του προπονητή αποκάλυψε πρώτο και αποκλειστικά το arisiempr.blogspot.gr σπάζοντας την "ομερτά" που επέβαλλε η διοίκηση.

«Μετωπική» στον Αρη


Του Κώστα Ασημακόπουλου

Εναν χρόνο πριν από τα 100χρονα γενέθλια του ο ΑΣ Αρης βρίσκεται σε μεγάλο σταυροδρόμι. Υπό το βάρος χρέους, που σύμφωνα με εκτιμήσεις και όσα έχουν λεχθεί σε γενικές συνελεύσεις αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ, τα μέλη του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης καλούνται να εκλέξουν τη νέα διοίκηση. Σήμερα έχει προγραμματιστεί η γενική συνέλευση και αύριο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (11/09/2013)