Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Απειλούν (πάλι) τον "επενδυτή" Γ. Κωνσταντινίδη!


Για "πόλεμο" εναντίον του από την "προσωρινή διοίκηση της Δόξας Δράμας", όπως την αναφέρει, κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Κωνσταντινίδης που είχε ενδιαφερθεί (κατά δήλωσή δική του αλλά και του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Δ.Ηλιάδη) και για την εξαγορά της ΠΑΕ Άρης. 

«Έκλεψαν από τον Άρη πέναλντι, θέλετε πρωτάθλημα γεμάτο με "χωριά"»


Ο Νίκος Αλέφαντος μπλογκάρει στον Sportdog και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και πάλι στον Άρη και τη διαιτησία του κ. Μήτσιου. Όπως είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα:

"Άριστος" ο Μήτσιος, "καίει" τον Άρη στο φύλλο αγώνα!


Τα... παγάκια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο γράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης Άρη - Βέροιας κ. Χρήστος Μήτσιος.

Δίωξη του εισαγγελέα στον Άρη για την ανακοίνωση!


Πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΠΑΕ Άρης άσκησε ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Καρράς, για την ανακοίνωση που εξέδωσε και αφορούσε την διαιτησία του αγώνα με τη Βέροια. Η απόφαση:

Mάχη και στο βόλεϊ!


Έξι αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα βόλεϊ και o Άρης βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας αλλά με πρόγραμμα "φωτιά".

«Κακόβουλο σχέδιο εναντίον του Άρη»!


Σε ραδιοφωνικό σταθμό φιλοξενήθηκε ο τεχνικός σύμβουλος του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης.

Ο "Γολγοθάς" του Άρη


Μετά την αποτυχία του να νικήσει τη Βέροια και να τη βάλει από κάτω στη βαθμολογία, ο Άρης έχει μπροστά του ένα βουνό που μοιάζει με Γολγοθά για να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.

Έχασε κι άλλο έδαφος


Άρης και Βέροια «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ισοπαλία να μην ευνοεί τον Άρη στην προσπάθειά του να αποφύγει τον υποβιβασμό. Οι «κίτρινοι» έμειναν ουραγοί με 18 βαθμούς.