Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

H πρώτη μεταγραφή του Άρη είναι ο Μιχάλης Κυργιάς! (video)


Ο Μιχάλης Κύργιας υπέγραψε στον Άρη και πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ. Το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας δύο ετών και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δήλωσε στο σάιτ της ομάδας πως η μεταγραφή του στον Άρη αποτελεί τεράστιο άλμα στην καριέρα του.

Ο Κύργιας τόνισε χαρακτηριστικά πως «είμαι τιμή που θα φοράω την φανέλα του Άρη. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Η μεταγραφή μου στον Άρη είναι ένα τεράστιο άλμα στην καριέρα μου. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και με έφεραν στην ομάδα».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Κύργια. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Μιχάλης Κύργιας γεννήθηκε στις 14/10/1989 στην Αθήνα, έχει ύψος 1,86 και ζυγίζει 77 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης. Το 2006 μετακόμισε στον Ατρόμητο Αθηνών. Το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου και τον Ιανουάριο του 2009 παραχωρήθηκε με υποσχετική στην ομάδα της Ηλιούπολης.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς επέστρεψε στον Απόλλωνα Σμύρνης, την φανέλα του οποίου φορούσε μέχρι πρότινος.

Ο Μιχάλης Κύργιας, που την σεζόν 2012-2013 συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League από την ομάδα της Ριζούπολης, αγωνίστηκε φέτος σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος και 5 Κυπέλλου».