Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Στο "στόχαστρο" της Ράγιο ο Αγκάνθο!


Η εκτίμηση και η αγάπη που τρέφουν οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο προς το πρόσωπο του Νταβίντ Αγκάνθο είναι γνωστή. Αλλωστε, εκεί ο Μαδριλένος στράικερ πραγματοποίησε τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του από το 2008 έως και το 2011.

Πρόβλημα με Κύργια, "μέσα" ο Μανιάς!


Το πρόβλημα τραυματισμού του Μιχάλη Κύργια, φαίνεται τελικά πως δεν είναι τόσο απλό, όσο έδειχνε αρχικά. Ο κεντρικός αμυντικός του Αρη, έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα, το οποίο δεν του επέτρεψε να προπονηθεί (μετά από ένα χαλαρό τρέξιμο, αποχώρησε), κάνοντας, πια, τον Γιάννη Χατζηνικολάου, να σκέφτεται τις εναλλακτικές που έχει στα μετόπισθεν.

"Η διαφορετικότητα είναι δικαίωμα"


Πριν προσπαθήσω να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου, θα ήθελα πρώτιστα να ξεκαθαρίσω πώς το να πάρω την απόφαση και να γράψω το συγκεκριμένο άρθρο δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση και αυτό γιατί έπρεπε να υπολογίσω πολλές παραμέτρους, πριν τελικά κάνω αυτό το βήμα.

O Kόντης χρωστά στον Άρη ή ο Άρης στον Κόντη;


Πρόσφατα ο ο αντιπρόεδρος της ΚΜΑ, Βασίλης Φουρλίγκας, ανέφερε ότι ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης, δε συναίνεσε σε κούρεμα των απαιτήσεων που είχε και έμεινε εκτός της τελικής συμφωνίας, αναφέροντας ότι για την περίπτωση του θα κληθεί να αποφασίσει το δικαστήριο.

3-4 εκατομμύρια ευρώ ο Μαυρίας, 500 χιλιάδες ο Γιαννιώτας!


Δύο διεθνείς ποδοσφαιιριστές με την Εθνική Νέων αλλά κι αυτή των Ελπίδων. Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου που αγωνίζονται και οι δύο ως μεσοεπιθετικοί.

Φιλικό με την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς στο "Βικελίδης"!


H ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ενός ακόμα φιλικού αγώνα. Η ανακοίνωση:

«Δεν θέλουμε oμάδα-πυροτέχνημα!»


Ο Κώστας Χαριτωνίδης, τεχνικός διευθυντής του Άρη στο βόλεϊ μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφορικά με την ομάδα που δημιουργείται.

Nα δεις που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες...


Ε το Μούτα... Πάλι "έγραψε" ο Μητσάρας μιλώντας σε "αντικειμενικό" ασπρόμαυρο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης που θέλει το καλό όλων των ομάδων της πόλης και φυσικά πλέκει το εγκώμιό του!

Αναγέννηση Καρδίτσας κατά Δράμπη!


Η διοίκηση της Aναγέννησης Καρδίτσας έστειλε επιστολή με αφορμή τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού του Άρη, Κώστα Δράμπη, ο οποίος για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία της πρεμιέρας της Super League κόντρα στον Απόλλωνα δήλωσε ότι «ο Άρης δεν είναι Τρίκαλα ή Καρδίτσα για να αντιμετωπίζεται έτσι από τη διαιτησία».

O Θάνος με ΑΕΛ Καλλονής


Ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) θα είναι ο διαιτητής του αγώνα της Κυριακής μεταξύ του Άρη και της Καλλονής.

«Είμαι ανυπόμονος για την νέα χρονιά»


Ο καλαθοσφαιριστής του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με την κλήση του στην εθνική, τους στόχους του Άρη και το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί:

Συνάντηση Αρβανίτη - Αλεξανδρή!


Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ραντεβού μεταξύ του Λευτέρη Αρβανίτη και του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και ο πρώην προπονητής των κιτρίνων συμφώνησαν να καθίσουν στο τραπέζι και να κλείσουν εξωδικαστικά το θέμα που αφορά την οφειλή της ΚΑΕ προς τον Αλεξανδρή, που προκύπτει από την πρώτη χρονιά της συνεργασίας του με τον Άρη επί διοίκησης Γιάννη Δαμιανίδη. Ο έμπειρος προπονητής τόνισε στους διοικούντες της ομάδας ότι δεν έχει καμιά διάθεση να δημιουργήσει πρόβλημα στην ΚΑΕ ενόψει της υπαγωγής της στο άρθρο 99.

Moύτας: «Σταματήστε τη γκρίνια και τη μιζέρια!»


Πολλαπλά μηνύματα έστειλε ο Δημήτρης Μούτας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Μίλησε για τον στόχο της οικονομικής εξυγίανσης αλλά και για αγωνιστικά θέματα.

Mετακομίζει από την «Αλκμήνης» η ΠΑΕ Άρης!

Την απόφαση μεταφοράς των γραφείων της ΠΑΕ από την οδό Αλκμήνης, έχουν λάβει εδώ και καιρό οι διοικούντες τον Άρη.

Mπαίνει ο Μανιάς, έτοιμος ο Ψυχογιός, παραμένει ο Καραγιάννης!


Κάθε μέρα που περνά αυξάνονται οι ελπίδες να προλάβει ο Μιχάλης Μανιάς το παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή. Ο 23χρονος επιθετικός ήταν και χθες πολύ καλύτερα και εκτός απροόπτου στη σημερινή απογευματινή προπόνηση θα πάρει μέρος στο πρόγραμμα. Αν ο Μανιάς βγάλει δίχως προβλήματα τις δυο προπονήσεις που ακολουθούν τότε θα είναι σίγουρα στην αποστολή του αγώνα και δεν αποκλείεται και στην ενδεκάδα, αν και υπάρχει η περίπτωση να προτιμηθεί ο Αγγελούδης που ήταν πολύ θετικός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (22/08/2013)