Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Με απουσίες κόντρα στον Αστέρα


Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Άρης για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης».

«Όλοι δίπλα στην ομάδα μας»


Κάλεσμα προς τον κόσμο του Άρη να βρεθεί την Πέμπτη στο γήπεδο και να βοηθήσει την προσπάθεια των παικτών του Μιλίνκοβιτς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, έκανε η ΠΑΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

O ΓΑΠ του Άρη


Ο Γιώργος A. Παπανδρέου εκλέχθηκε πρωθυπουργός το 2009 με υποσχέσεις και συνθήματα του τύπου "λεφτά υπάρχουν" και με ένα τεράστιο ποσοστό του ελληνικού λαού να τον εμπιστεύεται. Το ίδιο συνέβη και με το Δημήτρη Ηλιάδη.

H προϊστορία των αγώνων Άρης - Αστέρας Τρίπολης (videos)


Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης αύριο (19/12/13, 19:30) για έβδομη φορά στην ιστορία του. Ως τώρα η ομάδα μας μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες. Ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.

Η μεγάλη ώρα της Κοινωνίας του Αρη


Η μεγάλη ώρα της Κοινωνίας Μελών του Αρη, έφτασε! Μετά απ΄ όλα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες στα διοικητικά της ΠΑΕ, με τον Δημήτρη Ηλιάδη να αποτελεί παρελθόν, τις βολές του Γιάννη Κωνσταντινίδη, την προσφυγή του Ουντότζι  και την ομάδα να παραπαίει σε όλα τα επίπεδα, ο λαός του συλλόγου, καλείται να πάρει αποφάσεις.