Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

O Δημήτρης Μούτας νέος τεχνικός διευθυντής!


Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την πρόσληψη του κυρίου Δημήτρη Μούτα ως νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Μούτας είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας."

Ο Δημήτρης Μούτας γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη το 1968 και ήταν συνεργάτης του προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου στον Πλατανιά Χανίων και την Α.Ε. Ποντίων - Ηρακλής 1908. Ως ποδοσφαιριστής (αμυντικός μέσος) αγωνίστηκε αρχικά σε γερμανικές ομάδες και στη συνέχεια έκανε καριέρα στον Ο.Φ.Η. στην Καβάλα, τον Πανελευσινιακό, τον Εθνικό και το Φωστήρα.

Ως τεχνικός εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα στον Εθνικό Πειραιά και στην Καλλιθέα, ενώ παλαιότερα ήταν και στο τμήμα σκάουτινγκ της γερμανικής Στουτγκάρδης.

Mένει ο Αγκάνθο!


Μετά από συνεχείς επαφές ανάμεσα στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και στον ατζέντη του Ισπανού ποδοσφαιριστή Νταβιντ Αγκάνθο, βρέθηκε τελικά το σημείο επαφής, ώστε να συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία και να εφαρμοστεί και στην πράξη η επιθυμία των κίτρινων να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον πρώτο σκόρερ της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα με 9 γκολ.

Στη σημερινή συνάντηση δόθηκαν τα χέρια και συμφωνήθηκε να προχωρήσουν τηρώντας τους βασικούς όρους της προηγούμενης συμφωνίας. Ο Αγκάνθο εφόσον αγωνιστεί στη νέα περίοδο σε 24 παιχνίδια, αυτόματα θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του με αποδοχές 160.000 ευρώ.

Μετά το τέλος της συμφωνίας, ο Ηλιάδης τηλεφώνησε στον Αγκάνθο και του διεμήνυσε ότι: «Είσαι κεφάλαιο για την ομάδα σε πιστεύουμε και στηρίζουμε πολλά σε σένα για την νέα περίοδο», ενώ ανανέωσε το ραντεβού τους για να τα πουν από κοντά στη Θεσσαλονίκη.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αγκάνθο είναι η πρώτη από τις τέσσερις που έχει δικαίωμα ο Άρης. Οι επαφές θα συνεχιστούν πλέον με τους Παπαστεριανό, Παπαζαχαρία και πιθανότατα και το Νούνο Κοέλιο.