Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Συμφώνησε ο Καπετάνος ακολουθεί ο Αραβίδης!


Ο Κώστας Καπετάνος προστέθηκε στη λίστα των ποδοσφαιριστών που αποδέχθηκαν τον προτεινόμενο διακανονισμό της ΠΑΕ Άρης και θα εισπράξει τα οφειλόμενα μέσω της υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99. Διαδικαστικές λεπτομέρειες απομένουν για να συμβεί το ίδιο και με τον Χρήστο Αραβίδη!

Eνισχύθηκε ο Άρης;


Ακούγοντας σήμερα την πιθανή ενδεκάδα του Άρη στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα στο "Γεώργιος Καμάρας" μου ήρθε μία σκέψη στο μυαλό. Και ένα ερώτημα: Τελικά η ομάδα ενισχύθηκε σε σχέση με πέρυσι, είναι ποιοτικότερη; 

Προσφυγές Παπαζαχαρία-Παπαστεριανού!


Διπλή προσφυγή κατατέθηκε από τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία και τον Μανώλη Παπαστεριανό. Οι δύο πρώην παίκτες του Άρη προέβησαν σε αυτή την κίνηση για να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ξεπέρασε τα 4.000 διαρκείας ο Άρης! Στόχος τα 8.000!

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Πολυδεύκης Γκουρλάκης, τόνισε ότι οι κίτρινοι έχουν ξεπεράσει τα 4000 εισιτήρια διαρκείας και εξέφρασε την πεποίθησή του μετά τον Δεκαπενταύγουστο να κορυφωθούν οι πωλήσεις.

Στην ΕΠΟ ο Ηλιάδης!


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θα βρεθεί σήμερα στα γραφεία της ομοσπονδίας για να διευθετήσει το ζήτημα των χρεών των «κίτρινων» προς την ΕΠΟ.

O Τάσος Γιάτσης στον Άρη!


Η μεταγραφική ενίσχυση στο βόλεϊ για τον ΑΡΗ συνεχίζεται. Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν για τον επόμενο χρόνο τον  κεντρικό Τάσο Γιάτση, χωρίς να γίνουν γνωστά τα οικονομικά ανταλλάγματα. Ο 22χρονος άσος αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη Νίκη Αιγινίου.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (13/08/2013)