Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Λάμψη Γκάλη (και) πριν το φιλικό! (pics)

Η μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Νίκου Γκάλη άρχισε από την της Δευτέρα (6/5), παρά το γεγονός ότι το φιλικό που έχει ετοιμάζει η ΚΑΕ Άρης για τον κορυφαίο Ελληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (7/6, 20:00) στο «Αλεξάνδρειο»!


Σε μια πολύ όμορφη δεξίωση που πραγματοποοιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο κτήμα «Γεροβασιλείου» ο Νίκος Γκάλης έδωσε το «παρών» όπως φυσικά και οι περισσότεροι απο τους πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους του που θα βρεθούν αύριο στο Παλέ.

Η εκδήλωση έγινε σε άριστο κλίμα με τον «Νικ» να είναι φυσικά το κεντρικό πρόσωπο και να δέχεται τα συγχαρητήρια όλων για την τεράστια καριέρα που πραγματοποίησε και τα όσα πρόσφερε στον ελληνικό και Ευρωπαϊκό αθλητισμό.
Οπως μπορείτε να διακρίνετε και στις φωτόγραφίες, ο Νίκος Γκάλης ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος, έχοντας την ευκαιρία να τα πει και πάλι μετά απο πολλά χρόνια με τους καλούς τους φίλους.

Παναγιώτης Γιαννάκης, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Στιβ Γιατζόγλου, Ντόρον Τζάμσι, Λάζαρος Λέσιτς, Βαγγέλης Αγγέλου και Γιώργος Σιγάλας ήταν μόνο μερικοί από τους καλεσμένους της πολύ όμορφης βραδιάς, η οποία ξύπνησε τις καλύτερες μνήμες σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί.

Φυσικά το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης, η διοίκηση του οποίου πήρε (επιτέλους) την πρωτοβουλία να τιμήσει τον κορυφαίο Ελληνα μπασετμπολίστα όλων των εποχών.

Τον Νίκο Γκάλη συνόδεψε η σύζυγός του, ενώ την παράσταση έκλεψε η 7χρονη κόρη του Στέλλα, η οποία πήρε μόνο μια μικρή πρόγευση για τις τιμές που θα λάβει ο πατέρας της στο αυριανό φιλικό παρουσία περισσότερων απο 5.000 οπαδών του Αρη!