Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πρόεδρος του Άρη: Η Λέσχη απέτυχε


Ο πρόεδρος του Άρη Νίκος Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης που πρόσκειται στην άλλη ομάδα της πόλης αναφέρθηκε στο μοντέλο που εφαρμόστηκε τα τελευταία χρόνια στον Άρη. Ο άνθρωπος που έχει οδηγήσει τον Α.Σ. Άρης στα πρόθυρα οικονομικής διάλυσης, με τους χειρισμούς του, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το μοντέλο της λέσχης ενώ φαίνεται πολύ καλό θεωρητικά, δυστυχώς είδαμε ότι εκ του αποτελέσματος έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και δεν υπήρχε ο κατάλληλος έλεγχος με τη λειτουργία που είχε η λέσχη στις διοικήσεις της ΠΑΕ Άρης ώστε να μην γίνονται λάθη.

Το μοντέλο σαν κοινωνία μελών με τη στήριξη των οπαδών είναι πολύ επιτυχημένο στο εξωτερικό, εδώ βλέπουμε δυστυχώς ότι βάση των αποτελεσμάτων και της πολιτικής που υπήρχε στην ΠΑΕ, σε μεγάλο βαθμό να έχει αποτύχει».

O Koυτσονίκας νέος προπονητής του Άρη


Μετά τη λύση της συνεργασίας με το Γιώργο Γιάτση το ΤΑΠ Άρης ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με τον προπονητή Βαγγέλη Κουτσονίκα. Η ανακοίνωση του ΤΑΠ Α.Σ. Άρης:

Το ΤΑΠ Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Βαγγέλης Κουτσονίκας είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου μας.

Ο Βαγγέλης Κουτσονίκας προσέφερε για πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του ως παίκτης στον ΑΡΗ. Είχε 127 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής και πάνω από 90 συμμετοχές με τον ΑΡΗ στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Ήταν αρχηγός της ομάδας, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Supercup του 1997. Την τρέχουσα περίοδο ήταν προπονητής της ομάδας των Παίδων και αυτής των Εφήβων.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΑΡΗ αρκέστηκε στο ότι: «Απομένει ένας μήνας για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε μαζί με όλα τα παιδιά και μέσα από την σκληρή δουλειά, να κάνουμε ό,τι καλύτερο».

Koύρεμα 50% σε οφειλές στους Καστίγιο, Φατί, Ντίκο και Σανκαρέ


Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από το μέτωπο των χρεών προς τους παίκτες. Ο Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τέσσερις παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων αποτελούν ένα τεράστιο βάρος στην πλάτη του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Συγκεκριμένα, οι κίτρινοι ήρθαν σήμερα σε συμφωνία με τους εκπροσώπους των Νέρι Καστίγιο, Ρικάρντο Φατί, Φράνσις Ντίκο και Καλίφα Σανκαρέ, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί και γραπτώς την Τρίτη, ώστε να αναβληθεί η υπόθεση επιβολής ποινών σε βάρος του Άρη, που είναι προγραμματισμένη στην ΕΠΟ!

Η πρώτη αυτή συμφωνία προβλέπει «κούρεμα» των χρεών κατά περίπου 50% και 60 δόσεις ανοίγοντας τον δρόμο για την επίλυση και των υπόλοιπων «καυτών» υποθέσεων που βαρύνουν τον Άρη.

Η συμφωνία προβλέπει την εξασφάλιση των παικτών με την παραχώρηση τηλεοπτική δικαιωμάτων, όπως, ήταν άλλωστε η αρχική πρόταση του Άρη.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το βάρος των οφειλών προς τους παραπάνω παίκτες αποτελεί ένα ποσοστό της τάξης του 25% στις συνολικές οφειλές, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία της συμφωνίας για την ίδια την επιβίωση του συλλόγου!

πηγή: http://www.pressaris.gr

Bόμβα με Γιάτση


Το ΤΑΠ ΑΣ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γιάτση. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το ΤΑΠ ΑΣ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γιάτση.

Ο Πρόεδρος και το συμβούλιο, τον ευχαριστούν θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται καλή συνέχεια στη μετέπειτα καριέρα του.