Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Nα προσέχεις τον διπλανό σου


Επειδή οι ώρες που περνά ο αγαπημένος μας σύλλογος είναι κρίσιμες ως blog θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες επισημάνσεις στους αναγνώστες μας.

Eπίσημη δήλωση Ηλιάδη για τον υποψήφιο επενδυτή


Ανακοίνωση-δήλωση του προέδρου Δημήτρη Ηλιάδη εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης:

Tην Τετάρτη η Γ.Σ. της ΚΜΑ


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΜΑ. Σε αυτήν καλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία την Τετάρτη στις 15:00 στο "Βελλίδειο". Η ανακοίνωση:

«Δεν παραιτούμαι»


Τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία περί επικείμενης παραίτησης της διοίκησης της ΠΑΕ με αφορμή το θέμα του υποψήφιου επενδυτή Γιάννη Κωνσταντινίδη. Αυτή ενισχύθηκε λόγω της διόγκωσης των προβλημάτων του Αρη σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.

H KAE Άρης για την εκδίκαση του "99"


Εκδικάστηκε σήμερα στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η υπόθεση της υπαγωγής της ΚΑΕ Άρης στο άρθρο 99 και η απόφαση αναμένεται για τα τέλη του Ιανουαρίου. Στην ανακοίνωση της η εταιρία εκφράζει τις ευχαριστίες τις για όσους βοήθησαν στην προσπάθεια και δεσμεύτηκε πως θα αποκαλύψει ποιοι ήταν αυτοί μετά την έκβαση της υπόθεσης. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Kίνδυνος από Κουλουχέρη


Αίτηση αφαίρεσης βαθμών κατέθεσε ο Ευθύμης Κουλουχέρης, κατά του Αρη, καθώς δεν τηρήθηκε ο διακανονισμός που είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.