Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

O Γιάννης Παπαδόπουλος στον Άρη!

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλου:


"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο 24χρονος διεθνής ανασταλτικός μέσος βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 09/03/1989 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,78 και βάρος 72 κιλά. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και το 2006 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Διναμό Δρέσδης. Την φανέλα της γερμανικής ομάδας φόρεσε τις δύο τελευταίες σεζόν, μετρώντας συνολικά 33 συμμετοχές.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι στέλεχος της εθνικής Ελπίδων, ενώ έχει διατελέσει διεθνής τόσο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων όσο και με των Νέων. Μάλιστα ήταν μέλος της ομάδας που το 2007 έφτασε μέχρι τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

«Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, συμμετείχε και στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης, δήλωσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

«Από σήμερα γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο. Όμως, αυτήν την στιγμή δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Μας περιμένει πολύ δουλειά. Καθρέφτης είναι το γήπεδο»."