Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σοκ στον Άρη από FIBA!


Σοκ στον Άρη από την FIBA που σύμφωνα με πληροφορίες τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να αποκτήσει Έλληνες και ξένους παίκτες, που απέκτησαν την τελευταία σεζόν δελτίο της ΕΟΚ! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενημέρωσε - μέσω ΕΟΚ - την ΚΑΕ Άρης ότι τα περιθώρια της για μεταγραφές εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς είναι εξαιρετικά περιορισμένα. Σύμφωνα με την ερμηνεία της FIBA επειδή η απαγόρευση μεταγραφών έχει επιβληθεί στους «κίτρινους» εδώ και ένα χρόνο, ο Άρης δεν μπορεί να αποκτήσει παίκτες από την εσωτερική αγορά, που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την σεζόν, που τελείωσε 2012-2013!

Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ μπορεί να αποκτήσει μόνο παίκτες, που είχαν δελτίο στην ΕΟΚ πριν το καλοκαίρι του 2012!

Ο Δαμιανίδης που βρίσκεται;

«Έφυγε» ο κυπελλούχος Τάκης Ραπτόπουλος!


Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 χρονών άφησε χθες Tρίτη (18/06) ο Τάκης Ραπτόπουλος μετά από μακροχρόνια ασθένεια. 

Ο Τάκης Ραπτόπουλος αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη, του παοκ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και των Μουδανιών. Ήταν μέλος της ομάδας των κίτρινων που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, το 1970. Ο θρυλικός «μυταράς» έφυγε από την ζωή «χτυπημένος» από καρκίνο, που τον ταλαιπώρησε ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Λίγο πριν "αφήσει" την τελευταία του πνοή, ζήτησε ως τελευταία επιθυμία από τον γιο του και γνωστό δημοσιογράφο, Κωστή Ραπτόπουλο, να τον περάσουν από τον "Κλεάνθης Βικελίδης", πριν κατευθυνθεί στην τελευταία του κατοικία.

Μάλιστα, ακόμα και στις τελευταίες του στιγμές, το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στην αγαπημένη του ομάδα παρέμενε αμείωτο, ρωτώντας συνεχώς για τις κινήσεις που γίνονται στο αγωνιστικό τμήμα, ζώντας και αυτός με τη δική του αγωνία την κάθε μέρα της ομάδας.

Η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια με ανακοίνωσή της:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Τάκη Ραπτόπουλου καθώς και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος."

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα (19/06) στις 18:00, στην εκκλησία του Άγιου Θεράποντα.