Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. σήμερα στις 20:45 στις νεάνιδες!


Τελευταία αγωνιστική σήμερα για την προκριματική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΚΑΣΘ και το παιχνίδι, που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΡΗ και στον ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 20:45 στο Αλεξάνδρειο (διαιτητές οι κ.κ. Αντωνίου, Σακαλής). 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς του α΄ γύρου, ο ΑΡΗΣ είχε περάσει νικηφόρα από το Παλατάκι, νικώντας τον σημερινό του αντίπαλο με 58-48, με τις «κίτρινες» να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου, έχοντας και ένα ματς λιγότερο (αυτό με τον Αχιλλέα Θερμαϊκού, που αναβλήθηκε εξαιτίας της ακαταλληλότητας του γηπέδου).

πηγή: http://www.arisac.gr

Τρία εκατομμύρια το πρώτο σετ για διακανονισμούς



Οι ποδοσφαιριστές, των οποίων οι διεκδικήσεις εκτός από το οικονομικό σκέλος έχουν φτάσει πια στην τελική φάση σε νομικό επίπεδο και προβλέπουν πια και επιβολή ποινών κατά της ΠΑΕ Άρης είναι αυτονόητα αυτοί στους οποίους θα στραφεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης για τις πρώτες συμφωνίες διακανονισμών των οφειλών της.

Αύριο είναι προγραμματισμένο ένα ραντεβού με την πλευρά του Θέμη Κουλουχέρη (έχει λαμβάνειν συνολικά από δεδουλευμένα και μη 270 χιλιάδες ευρώ), που μαζί με τους Κώστα Μενδρινό, Ρίκι Φατί (του επιδικάστηκαν συνολικά 835.000), Νέρι Καστίγιο (έχει λαμβάνειν 1.125.000 χιλιάδες), Καλίφα Πάπα Σανκαρέ (515.000) και Φράνσις Ντίκο (350.000) είναι το γκρουπ των παικτών που πιέζουν νομικά πολύ την κατάσταση και στις 12 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο να συζητηθούν οι περιπτώσεις τους.

Η ΠΑΕ Άρης θα καταθέσει γραπτές προτάσεις για τον διακανονισμό των οφειλών ελπίζοντας σε συναίνεση για χρήματα που οι ποδοσφαιριστές δεν κέρδισαν εργαζόμενοι αλλά τους επιδικάστηκαν με τον κανονισμό «διπλασιασμού οφειλής» που καταργείται με το μνημόνιο που ψήφισαν ΕΠΟ, σούπερ λιγκ και ΠΣΑΠ, προκειμένου το χρέος της ΠΑΕ να καταστεί βιώσιμο και η αποπληρωμή του εγγυημένη μέσα από την εκχώρηση στους πιστωτές του συνόλου των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της εταιρίας.

πηγή: http://www.pamesports.gr