Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Oι τιμές στα διαρκείας του βόλεϊ


Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οπως αναφέρεται, σχετικά:

Ως αύριο η προσπάθεια να "κλείσει" ο νέος τεχνικός


Για συμφωνία με άλλον ξένο τεχνικό κινείται ήδη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, καθώς η οικονομική διαφορά με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ήταν μεγάλη.

Ο Μήτογλου στον Άρη!


Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Κώστα Μήτογλου. Η συμβολή του Ντίμη Παπαϊωνάννου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν καθοριστική:

Χαριτωνίδης: «Να αλλάξουν νοοτροπίες»



Ο τεχνικός διευθυντής του ΤΑΠ Άρης, Κώστας Χαριτωνίδης, μίλησε για τη νέα σεζόν και την προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη. Αναλυτικά όσα είπε στον «Αρένα»:

Τι εννοεί ο ποιητής;


Πριν λίγο η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα του νέου τεχνικού της ομάδας σύμφωνα με την οποία "με ευθύνη και μεθοδικότητα αναζητείται ο νέος τεχνικός της ομάδας" (ό,τι προφανώς δεν έγινε με την επιλογή του Γιάννη Χατζηνικολάου η οποία επίσης άργησε να ανακοινωθεί)!

Tο πρόγραμμα των αγώνων του Άρη στον πρώτο γύρο


Η Super League ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Η αυλαία του πρώτου γύρου του φετινού μαραθωνίου των 34 αγωνιστικών, θα πέσει στις 23 του Δεκέμβρη, ενώ θα συνεχιστούν κανονικά τα παιχνίδια τις Δευτέρες.

"Να μη παρασύρονται οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι"


Με ευθύνη και μεθοδικότητα θα γίνει η επιλογή του νέου προπονητή, όπως τονίζει η ΠΑΕ Αρης με ανακοίνωση της. 

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φέρω καλό προπονητή»


Να κάνει την υπέρβαση στο θέμα του προπονητή και να φέρει στο Κλεάνθης Βικελίδης έναν τεχνικό εγνωσμένης αξίας και πολύπειρο, είναι η επιθυμία που εξέφρασε ο Δημήτρης Ηλιάδης. Οι προθέσεις του προέδρου της ΠΑΕ, άλλωστε, φάνηκαν από την πρώτη στιγμή στη μετά Χατζηνικολάου εποχή, όποτε και άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια να συνομιλήσει και με τον ίδιο τον Αργεντίνο τεχνικό.

«Χάνει» 700.000 ευρώ ο Άρης!


Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον ΟΠΑΠ για την χορηγία του «Τζόκερ» στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Οι «κιτρινόμαυροι» θα λάβουν από τον Οργανισμό Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, ένα ποσό τις τάξεως περίπου 700-750.000 ευρώ.

Στο... ακουστικό τους Όγιος και Αναστόπουλος


Όσο περνάνε οι μέρες και δεν προχωράει κάποια από τις περιπτώσεις ξένων προπονητών που έχει εξεταστεί κερδίζει πόντους ο Άνχελ Γκιγιέρμο Ογιος! Ο Αργεντίνος, φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην επιστροφή του στον Άρη, καθώς εκτός όλων των άλλων έχει συμπάθειες στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, αλλά και του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (06/092013)