Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

«Format» θέλει ο Άρης, όχι «restart»


O Άρης έπεσε. Για τρίτη φορά στην αιωνόβια ιστορία του. Mε τον ίδιο τρόπο και με την ίδια συνθηματολογία.

Πλατανιάς σε Άρη: «Άνθρακας ο θησαυρός»


Ανακοίνωση με ειρωνικό ύφος εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς με αφορμή την τοποθέτηση της ΕΕΑ για τον ισολογισμό της και την κίνηση της ΠΑΕ Άρης να καταθέσει υπόμνημα (αυτό δεν έφθασε ποτέ στην Επιτροπή). Αναλυτικά:

«Αυτοκτονία η Γ' Εθνική»


Ο Αργύρης Αργυριάδης, είναι ο επικεφαλής της ομάδας των νομικών που χειρίστηκε την πρώτη προσπάθεια της ΠΑΕ Άρης για την υπαγωγή στο άρθρο 99, έως και την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στην προεδρία πριν από λίγους μήνες. Με τον Άρη υποβιβασμένο στην Β' Εθνική, πλέον, και με την εμπειρία που αποκόμισε επί 1,5 χρόνο, ο κ. Αργυριάδης κατέθεσε σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης τη δική του πρόταση για το πώς οι «κίτρινοι» πρέπει να δούνε την επόμενη μέρα τους και ποιες είναι οι λύσεις που πρέπει να επεξεργαστούν προκειμένου να ξεφύγουν από τα αδιέξοδά τους.

Ο Δελφάκης στο «Καραϊσκάκης»


Ο Γιάννης Δελφάκης ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη το απόγευμα της Κυριακής (30/3) στις 19:30.

Ε.Ε.Α: «Kανένα θέμα με Πανιώνιο, Πλατανιά»


Επίσημη διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΕΑ αναφορικά  με το θέμα που έχει προκύψει και έχει να κάνει με τους μη δημοσιευμένους ισολογισμούς του Πανιωνίου και του Πλατανιά. Αναλυτικά:

Εμπόριο... ελπίδας οι ισολογισμοί


Πολλά ακούστηκαν για το ενδεχόμενο εξωαγωνιστικής σωτηρίας του Άρη λόγω μη δημοσίευσης ισολογισμών από άλλες ΠΑΕ της Superleague.

«Λάθος που δεν έφυγα μετά τον Πλατανιά»


Δεν ήταν επιτυχημένη η δεύτερη θητεία του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη, καθώς δεν κατάφερε να τον κρατήσει στην κατηγορία, τονίζοντας πως έπρεπε να φύγει νωρίτερα.

«Παγώνει» λόγω "SUPER 3" του Κούγια


«Παγώνει», όπως όλα δείχνουν, η περίπτωση εμπλοκής του Αλέξη Κούγια στα διοικητικά του Αρη, παρά τη σφοδρή επιθυμία του γνωστού ποινικολόγου να μπει στην ομάδα.