Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο Βαλεντίνος Βλάχος στον Αρη με εξάμηνο δανεισμό


Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή Βαλεντίνου Βλάχου. Ο 21 ετών αμυντικός (γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1992), που θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεξιός χαφ. Η ανακοίνωση:

Αυτόν φέρατε να κάνει τον προπονητή στον Άρη...


Ο πρώην προπονητής του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου, “έσπασε” την σιωπή του και μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης. Ο Σερραίος τεχνικός μίλησε για το πέρασμα του από τον Άρη και για την έντονη κριτική που δέχθηκε μετά την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, κατηγόρησε τους πάντες χωρίς ιδιαίτερη διάθεση αυτοκριτικής μιλώντας (όπως όλοι) κατόπιν εορτής. Μίλησε ακόμα για κάποιον δημοσιογράφο που "έφαγε" τον Κούπερ και του είπε πως δε θα κολλήσει ούτε σ' αυτόν αλλά και για κάποιον Μύρτσο, τον Ραπτόπουλο και τον Κόκκινο!!! Η συνέντευξη του Χατζηνικολάου που έγινε σε... ύποπτο χρόνο πριν το ματς της χρονιάς:

Αθηναίου: «Όλα γίνονται σε έναν τελικό»


Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Και στον καλαθοσφαιρικό Άρη δεν μένουν στην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά ετοιμάζονται για μάχη στο Ηράκλειο απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Γιάννης Αθηναίου στη SportDay

Και αυτοί έδωσαν τα χρήματα από τα κάλαντα στον Άρη!


Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι 11χρονος οπαδός του Άρη δώρισε τα χρήματα που "κέρδισε" από τα κάλαντα στο μπασκετικό τμήμα του Άρη.

Φουλάρει για Βλαχοδήμο o Άρης


Μετά την ενσωμάτωση του Γουναρίδη στις προπονήσεις του Άρη κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί από την Δευτέρα με τους Μπουγαϊδη και Βλάχο. Το βάρος στον Βλαχοδήμο.