Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Όταν ο Σκόρδας δήλωνε υπεύθυνος για τις μεταγραφές και ο Κόντης προξένευε επενδυτές!


Δύο ηχητικά ντοκουμέντα και ένα οπτικό. Απόδειξη ότι πάντα πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και τα αυτιά μας. Για να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Oμόφωνη η απόφαση αλλά δεν συμφώνησαν όλοι!


Στη σύσκεψη των φορέων του Άρη αποφασίστηκε ομόφωνα η μη παραλαβή του πορίσματος. Τουλάχιστον έτσι ενημερωθήκαμε από τη στιγμή που έγινε γνωστή αυτή η είδηση. Η ανακοίνωση της ΚΜΑ αναφέρει:

H προϊστορία των Άρης-Ολυμπιακός (videos)


Ο Άρης αντιμετωπίζει την Κυριακή (15/12/13, 19:30) τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. για 53η φορά στην ιστορία του. Η προϊστορία είναι ισορροπημένη. Ο Άρης μετρά 15 νίκες ο Ολυμπιακός 16 ενώ 21 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Αναλυτικά:

Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι!


Μία απίστευτα χυδαία ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης εναντίον του ΑΣ Άρης και του προέδρου του ακόμα και με "εκβιαστικές" αναφορές. "Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι" στον Άρη αλλά ο ΑΣ κοιμάται και δε προχωρά σε πρόταση μομφής! Επιπλέον στην ανακοίνωση υπάρχει αντίφαση σε σχέση με αυτή που εκδόθηκε πριν λίγη ώρα για το ζήτημα του επενδυτή! Στην προηγούμενη η διοίκηση της ΠΑΕ ζητά από τον Γ. Κωνσταντινίδη να δημοσιοποιήσει τις προθέσεις του με συνέντευξη τύπου. Σ' αυτή δηλώνει: "θα δημοσιοποιήσουμε όλες τις λεπτομέρειες των συζητήσεων με τον υποψήφιο επενδυτή όταν αυτές θα ολοκληρωθούν". Η ανακοίνωση:

H επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για επενδυτή, 99 και πόρισμα


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η ΠΑΕ Άρης για το πόρισμα του διαχειριστικού και οικονομικού ελέγχου, τον υποψήφιο επενδυτή και την υπόθεση του άρθρου 99. 

«Οργια» με Κόκε, πιθανή η είσοδος του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ!


Απίστευτα πράγματα περιγράφουν οι πρώτες διαρροές του περιεχομένου του πορίσματος του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που διενεργήθηκε, κάνοντας λόγο για απίστευτες καταστάσεις στην ΠΑΕ Αρης. Πρόκειται για γεγονότα τα οποία όταν δημοσιευθούν θα προκαλέσουν σοκ στους φίλους τους ομάδας και την αγανάκτηση της κοινής γνώμης.

Αποφασίζουν για έφεση ή νέα αίτηση στην ΠΑΕ


Η ΠΑΕ Άρης θα δρομολογήσει σήμερα τις ενέργειες της σχετικά με το άρθρο 99, μετά την πρωτόδικη απορριπτική δικαστική απόφαση που δημιούργησε πίεση στην εταιρία από τις άμεσες ενέργειες πιστωτών (Διγενής Λακκώματος και παίκτες) προκειμένου να δεσμεύσουν έσοδα μέσω κατάσχεσης ή να αιτηθούν εφαρμογή ποινών από την ΕΠΟ μέσω προσφυγών. 

«Οι "εξώσεις" από τα γραφεία θα είναι μαζικές και θα είναι για όλους!»


Ανακοίνωση εξέδωσε αργά χθες το βράδυ ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη "Ιερολοχίτες" σε σχέση με τη μη παραλαβή του πορίσματος.

Οι "πολεμιστές" του Άρη!


Από την Παρασκευή 13 έως 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας των κατηγοριών Α’ ανδρών και γυναικών , στην Ελευθερούπολη Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.