Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοβουλία Μπακούρα για τη σωτηρία της ΠΑΕ


Ο εμπορικός διευθυντής της ΕΠΑ Θεσσαλονίκης προσκάλεσε τηλεφωνικά σήμερα το απόγευμα εκπροσώπους από όλους τους φορείς του Αρη και των συνδέσμων, προκειμένου να παραβρεθούν σε συνάντηση αύριο Παρασκευή.

Πρώτα η δημιουργία


Η αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, κατέδειξε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, το δημιουργικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αρης και το οποίο δεν του επιτρέπει να γίνεται ανταγωνιστικός, σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού.

230 χιλιάδες ευρώ στα ταμεία του Αρη!


«Ζεστό χρήμα» βρήκε ο Λάμπρος Σκόρδας με το που πάτησε το πόδι του στην ΠΑΕ Αρης. Ο νέος πρόεδρος των κιτρίνων, είδε στα ταμεία ένα ποσό της τάξεως των 230 χιλιάδων ευρώ, με το οποίο καλείται να κινηθεί τις επόμενες ημέρες, εκπληρώνοντας υποχρεώσεις της ομάδας.

Θαύμα, Θαύμα!!!


Mέρες που είναι γίνονται και θαύματα!

Πιθανό ταξίδι στην Αθήνα για Γιαννάκη


Το θέμα προπονητή παραμένει ανοιχτό για την ΚΑΕ Άρης μετά την αποχώρηση Αγγέλου, και μέχρι να κλείσει, ουδείς στην ομάδα μπορεί να... ησυχάσει.

Πρώτος έλεγχος σε Σκόρδα


Με την ολοκλήρωση της διήμερης αργίας των Χριστουγέννων, η Κοινωνία Μελών Αρη αναλαμβάνει δράση, με σύγκληση ΔΣ (αύριο Παρασκευή) στο οποίο θα συζητηθούν όλα τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην ΠΑΕ, μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Λάμπρο Σκόρδα.