Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η αποστολή του Ο.Σ.Φ.Π. για τον αγώνα με τον Άρη


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το Σάββατο (23/2) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη (24/12) στο Φάληρο και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριέλαβε τους Πάντελιτς, Μοδέστο, Ντιακιτέ, Κοντρέρας (λόγω καρτών), Φουστέρ και Πίνο.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το Σάββατο (23/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη (24/2) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μίτσελ Γκονθάλεθ αφιέρωσε το προπονητικό πρόγραμμα στην τακτική, σημείο στο οποίο χρειάζεται πολλή δουλειά η ομάδα. Ο Πάντελιτς λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία. Μετά το τέλος της προπόνησης ο 50χρονος τεχνικός των ερυθρολεύκων ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας στην οποία δεν συμπεριέλαβε τους Πάντελιτς, Μοδέστο, Ντιακιτέ, Κοντρέρας (λόγω καρτών), Φουστέρ και Πίνο.

Οι 18 παίκτες που θα έχει στην διάθεση του ο Μίτσελ είναι οι Μέγκιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Εφιαλτικό ντεμπούτο για Χαριστέα



Ο Άγγελος Χαριστέας έκανε ντεμπούτο με το αριστερό στο Ντουμπάι, καθώς αστόχησε σε πέναλτι και είδε την Αλ Νασρ να χάνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Χαριστέας ήταν ο μοιραίος παίκτης της Αλ Νασρ στον τελικό του του Κυπέλλου της Σαουδικής Αραβίας (Saudi Prince Crown Cup), με το τρόπαιο να καταλήγει στα χέρια της Αλ Χιλάλ.

Εκείνος που φρόντισε πάντως να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα στον τελικό ήταν ο συμπαίκτης του Χαριστέα και γκολκίπερ της Αλ Νασρ, Αμπντουλάχ Αλ Ενεζί, χάρη στην άκρως εκκεντρική συμπεριφορά του.                                   

πηγή: http://www.sport.gr

Διαμαντίδης: «Ιεροσυλία και... βλακεία να με συγκρίνουν με τον Γκάλη»


Μεγάλη ιεροσυλία και βλακεία χαρακτήρισε ο Δημήτρης Διαμαντίδης τη σύγκρισή του με τον Νίκο Γκάλη, άνθρωπο που ο ίδιος θεωρεί όπως δήλωσε σήμερα «κάτι ιερό»!

Σπουδαίες δηλώσεις έκανε ο Δημήτρης Διαμαντίδης για τον Νίκο Γκάλη στη συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από το σάιτ της Greek Basketball Academy (GBA).

Οι ερωτήσεις που του έγιναν για τον Νίκο Γκάλη:

- Διαμαντίδης ή Γκάλης;

«Ο Νίκος Γκάλης ήταν, είναι και θα είναι ένας και μοναδικός. Μαζί και οι άλλοι παίκτες που είχαμε την τύχη να τους παρακολουθούμε και μας έδωσαν το έναυσμα να ασχοληθούμε με το μπάσκετ».

- Σκέφτηκες ποτέ όταν ξεκινούσες να παίζεις μπάσκετ ότι θα έφταναν στο σημείο να σε συγκρίνουν με τον Γκάλη. Θα ήθελες να παίξεις εναντίον του;

«Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα έφτανα στο σημείο να αγωνίζομαι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη με συμπαίκτες αθλητές τόσο μεγάλης εμβέλειας. Ούτε πως θα έχω τη δυνατότητα και την ευκαιρία να είμαι μέλος μιας Εθνικής ομάδας που θα κατακτούσε τίτλους, γνωρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια και παίζοντας μαζί με παίκτες και προπονητές με τρομερή εμπειρία. Νιώθω ευλογημένος που έχω ζήσει αυτές τις στιγμές και τις ζω ακόμα. Θεωρώ μεγάλη ιεροσυλία και «βλακεία» να συγκριθώ με έναν άνθρωπο που για μας είναι κάτι ιερό. Ο Γκάλης μαζί με τον Γιαννάκη, τον οποίο είχα προπονητή, τον Φασούλα, τον Χριστοδούλου και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας του 1987 ήταν αυτοί που ώθησαν χιλιάδες παιδιά να ασχοληθούν από το μπάσκετ».

Σκόρδας στους «98.7» για Αθανασιάδη, Ζαμπέτα, 99, την περαίωση του 2010 και τα... «χαμένα» βιβλία


Στα «Αθλητικά Νέα 98.7» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Π.Α.Ε. Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, με αφορμή τη σύλληψη του Θανάση Αθανασιάδη και την παράδοση του Αντώνη Ζαμπέτα στις Αρχές για τη μη απόδοση Φ.Π.Α. της εταιρίας κατά την τελευταία τους κοινή χρονιά παρουσίας σ’ αυτήν, πέρυσι. Ανέλυσε ποια είναι τα πραγματικά ποσά τα οποία έχουν καταβληθεί στην εφορία από τη διοίκηση Αθανασιάδη και αφορούν την ίδια και ποια την προηγούμενη. Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η αίτηση που κατατέθηκε για υπαγωγή της Π.Α.Ε. στο άρθρο 99 είναι καταδικασμένη σε αποτυχία, επέστρεψε με πληρωμένες απαντήσεις τη λάσπη που εκτοξεύεται σχετικά με απώλεια βιβλίων της εταιρίας, και αποκάλυψε το μείζον πρόβλημα που υπάρχει πλέον με την αδειοδότηση του Άρη, καθώς δεν έχει δημοσιευτεί ο ισολογισμός της τελευταίας διαχειριστικής περιόδου. 

Αρχικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις γύρω από τη σύλληψη του πρώην προέδρου της Π.Α.Ε. Άρης, Θανάση Αθανασιάδη, και την παράδοση του τέως διευθύνοντος συμβούλου της, Αντώνη Ζαμπέτα: 

«Είναι λυπηρό αλλά και μια κατάσταση που ήταν προδιαγεγραμμένη. Κάποιοι μπορεί να χαίρονται, να νομίζουν ότι κάτι κερδίζει κάποιος, αλλά στην πραγματικότητα αποδεικνύονται απλώς αυτά που λέγαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και με μια μεγαλύτερη ένταση την τελευταία διετία. Αυτή είναι η αρχή του τέλους. Είναι χρονοβόρες διαδικασίες. Όσοι θυμούνται, οι ρυθμίσεις της Π.Α.Ε. χάθηκαν τον Νοέμβριο. Πληρώθηκε μόνο η δόση του 44, κι αυτή με τα πολλά. Αν δεν πληρωνόταν, θα είχαμε επαναφορά ακόμη επτά εκατομμυρίων ευρώ, που θα ξεπερνούσαν τα δέκα μαζί με τις προσαυξήσεις. Οι άλλες ρυθμίσεις, που αφορούν χρέη της Π.Α.Ε. της τελευταίας πενταετίας, δεν έχουν πληρωθεί, με αποτέλεσμα να χαθούν. Σύμφωνα με το νόμο, η διοίκηση που είναι υπεύθυνη για την απώλεια των ρυθμίσεων, έχει και τις ποινικές ευθύνες». 

Για το τι ακριβώς αφορά η συγκεκριμένη εξέλιξη, υπογράμμισε: 

«Αφορά τη μη καταβολή των δόσεων από το Νοέμβριο και εξής, η οποία έφερε την εφορία να στραφεί ποινικά εναντίον των διοικούντων. Όταν ανέλαβαν το 2009 γνωρίζοντας τι έκαναν, επιμελώς και με προσπάθειες που ξεπερνούσαν την έννοια της νομιμότητας έγιναν διοίκηση. Ο Αθανασιάδης σαν πρόεδρος και ο Ζαμπέτας σαν διευθύνων σύμβουλος, οι οποίοι γνώριζαν πολύ καλά τι ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν, έχοντας κάνει και έλεγχο των πάντων». 

Για την πενταετία 2004-09 αλλά και από εκεί και πέρα, και κυρίως τις οφειλές προς την εφορία, τόνισε: 

«Ο Άρης στο διάστημα αυτό είχε 32 εκατομμύρια ευρώ έσοδα και στην επόμενη τριετία άλλα 40 εκατομμύρια. Η διαφορά είναι ο Άρης είχε χρέη, είχε παρουσία στη Β’ Εθνική, μια χρονιά που άφησε πολλά χρέη στην ομάδα, τα οποία μετακινήθηκαν στο Δημόσιο για να μπορέσουν να ικανοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές και οι πιστωτές. Μπήκαν σε ρύθμιση κάποιες υποχρεώσεις που αφορούν αυτές τις χρήσεις, ρύθμιση την οποία έκανε η διοίκηση Αθανασιάδη – Ζαμπέτα. Γι’ αυτά τα ποσά είχαν γίνει προσφυγές. Το 2010, που ψηφίστηκε ο νόμος της περαίωσης, αυτά τα υπόλοιπα ποσά ελπίζω να φανούν μέσα από τον περιβόητο οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο, που δεν έγινε ποτέ. Ήταν περίπου 4.000.000 ευρώ από τις χρήσεις 2004-09, συν περίπου 200.000 για το άρθρο 44 και για το νόμο Ορφανού άλλα τόσα. Αυτά αφορούσαν παλιές υποχρεώσεις και πληρώθηκαν. Η Π.Α.Ε. Άρης επ’ ουδενί δεν έχει πληρώσει 10 εκατομμύρια, όπως ισχυρίζονται κάποιοι. Σ’ αυτό το διάστημα κατέβαλε περίπου 2.000.000 για παλιές υποχρεώσεις και 3.000.000 για καινούριες, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει νέες μεγάλες υποχρεώσεις προς την εφορία, και ως εκ τούτου αυτές να ξεπερνούν σήμερα τα 9.000.000 ευρώ». 

Για τις ενέργειες που δεν έγιναν από τον Μάιο αλλά και το καλοκαίρι του 2012, επεσήμανε: 

«Από την περιβόητη συνέλευση του Μαΐου στο «Βελλίδειο», στην οποία κάποιοι επενέβησαν με «μαγκιά» και άλλαξαν το σχέδιο σωτηρίας της ομάδας, επιβλήθηκε μια διοίκηση που κινήθηκε το καλοκαίρι με μια το λιγότερο αφελή συμπεριφορά,και η οποία δεν έβαλε την ομάδα στο άρθρο 99. Δεν έκανε καμία προσπάθεια να γλυτώσει χρήματα, προκειμένου να υπάρχουν χρήματα ώστε να πληρωθούν οι ρυθμίσεις, αντίθετα, καταξόδεψε πάνω από 800.000 ευρώ για να πάρει φορολογική ενημερότητα, ενώ θα μπορούσε να την πάρει όπως την πήρε τώρα, μέσα στον Ιανουάριο. Δηλαδή, μη έχοντας καν πληρώσει τις ρυθμίσεις, αλλά με την προσωρινή διαταγή για το άρθρο 99 να βγάλει φορολογική ενημερότητα. Θα μπορούσε να το έχει κάνει το καλοκαίρι, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει 800.000 και πλέον προς την εφορία, θα είχε χρήματα να κάνει διακανονισμούς με τους παίκτες για να μπορέσει να μπει στο 99 και θα είχε βρει ήδη τον τρόπο να λειτουργεί την ομάδα χωρίς αυτά τα προβλήματα». 

Για το άρθρο 99: 

«Η υπόθεση για το άρθρο 99 δεν υπάρχει περίπτωση να τελεσφορήσει. Η συγκεκριμένη αίτηση έγινε για τα μάτια του κόσμου και για να πάρει προσωρινή διαταγή ο Άρης. Το Δημόσιο δεν πρόκειται να συναινέσει, κι εφόσον το εμφανίζουν ως βασικό πιστωτή με ποσοστό 52%, η Π.Α.Ε. δε μπορεί να συγκεντρώσει το απαιτούμενο 60% των συναινούντων. Συνεπώς, δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στο άρθρο 99. Είναι μια υπόθεση που θα εκδικαστεί τον Απρίλιο, όταν το πρωτάθλημα θα έχει τελειώσει. Μέχρι να βγει η απόφαση, ο Άρης θα έχει καταφέρει να μην έχει αφαιρέσεις βαθμών από το μη ορισμό αγώνων, αλλά θα καταρρεύσει αυτομάτως αρχές Μαΐου». 

Για ορισμένα οικονομικά στοιχεία για τα οποία κάποιοι διαρρέουν τεχνηέντως ότι έχουν χαθεί, ανέφερε: 

«Υπάρχουν όλα τα στοιχεία του λογιστηρίου, ξέχωρα ότι έχουμε αντίγραφα κι εγώ αλλά και πολλοί άλλοι, όλων των στοιχείων από το 2004 έως το 2009. Αλλά τα στοιχεία υπάρχουν έτσι κι αλλιώς μέσα, σε συγκεκριμένο σημείο, που μη χρειαστεί να το αποδείξω, αλλά θα το υποδείξω αν συνεχίσουν κάποιοι να λασπολογούν ξεδιάντροπα με τον ίδιο τρόπο εις βάρος μου, προσπαθώντας να αποδομήσουν την προσωπικότητά μου κι όχι τα επιχειρήματά μου κι αυτά τα οποία λέω. Το 2010 η Π.Α.Ε. Άρης έκανε αίτηση να υπαχθεί στο νόμο περί περαίωσης. Εντάχθηκε, πράγματι, κι η πρώτη πληρωμή έγινε τον Ιανουάριο το 2011. Μάλιστα, επειδή έγινε η περαίωση, η Π.Α.Ε. Άρης έχει δικαίωμα να αποκρύψει τα βιβλία της που αφορούν τη συγκεκριμένη περίοδο. Όχι εγώ, δηλαδή, αλλά ο Αθανασιάδης και ο Ζαμπέτας. Αυτοί έχουν κάνει αυτή την κίνηση, υπάρχουν όμως τα βιβλία και ξέρω πού είναι. Η εταιρία που ανέλαβε, τα έκανε φύλλο και φτερό». 

Για τον ισολογισμό της διαχειριστικής περιόδου 2011/12, ο οποίος ακόμη δεν έχει κλείσει, δεν έχει δημοσιευτεί πουθενά, και το μείζον πρόβλημα που προκύπτει πλέον για την αδειοδότηση του Άρη το καλοκαίρι, ο Λάμπρος Σκόρδας τόνισε: 

«Η εταιρία ακόμη δεν έχει κλείσει και δεν έχει δημοσιεύσει τον ισολογισμό. Αναρωτιέμαι πότε και αν θα υπογραφεί αυτός από τους ορκωτούς για να δημοσιευτεί. Αυτό σημαίνει πως, για να μην έχει δημοσιευθεί ο ισολογισμός και να μην έχει γίνει συνέλευση, έχει ήδη χάσει την προθεσμία στις 15 Φεβρουαρίου για να πάει για αδειοδότηση. Άρα, η σημερινή διοίκηση θεωρεί ότι το καλοκαίρι ο Άρης δε θα πάρει άδεια και δεν έχει κάνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση.

πηγή: http://www.athlitikanea.gr/

Oι δηλώσεις Αμπντούν για το ματς με τον Άρη

                                        
Οι δηλώσεις του Αμπντούν στην κάμερα της NOVA:

Ποια είναι η εικόνα που εσύ έχεις σχηματίσει για τον Άρη;

«Είναι μια νεανική ομάδα, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Θυμάμαι καλά ότι στο πρώτο μεταξύ μας ματς, στο φετινό πρωτάθλημα, μακριά από την έδρα μας, μας είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Για αυτό τον λόγο πρέπει να παίξουμε με καρδιά σε αυτό τον αγώνα, να κάνουμε ένα καλό ματς. Μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θέλουμε, για την ακρίβεια να κάνουμε τα πάντα για αυτό τον κόσμο και αυτό θα γίνει».

Πιστεύεις πως ο Ολυμπιακός έχει τα ψυχικά αποθέματα για να στραφεί αμέσως στο παιχνίδι με τον Άρη, αφήνοντας πίσω την Ευρώπη;

«Όπως και να το σκεφτούμε, δεν έχουμε επιλογή, έτσι δεν είναι; Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τώρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά για τον συγκεκριμένο αγώνα. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, με ένα καλό σκορ, και να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν πήγε καλά στην ευρωπαϊκή μας προσπάθεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επανέλθουμε στις επιτυχίες, αφού είμαστε ο Ολυμπιακός! Και πρέπει να δείξουμε ξανά σε όλους τους φιλάθλους μας ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για Αθανασιάδη και Ζαμπέτα


Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για μη καταβολή Φ.Π.Α., ως πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος, αντίστοιχα, Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας της Θεσσαλονίκης. Το ύψος του χρέους ανέρχεται σε 436.181,28 ευρώ 

Συνελήφθησαν σήμερα (22-02-2013), στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 42 ετών, για μη καταβολή Φ.Π.Α., ως πρόεδρος του Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος, αντίστοιχα, Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας της Θεσσαλονίκης. 

To ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 436.181,28 ευρώ. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Θα παλέψει κι όπου βγει...


Κακά τα ψέματα, μία νίκη στη Νέα Σμύρνη κόντρα στο φετινό Πανιώνιο δεν είναι «πρέπει» για τον Άρη. Η εικόνα των «κυανέρυθρων» είναι εξαιρετική φέτος και οι «κίτρινοι», στο σημερινό (23/2, 16:00, ΕΤ1) ματς είναι αουτσάιντερ. Συνεπώς, έχουν μόνο να κερδίσουν, αν παρουσιάσουν το πρόσωπο που πρέπει.



Τι έχουν να κερδίσουν; Αν πιάσουν την καλύτερη φετινή τους απόδοση, πιθανώς μία μεγάλη νίκη. Αν το παλέψουν μέχρι το τέλος, την ικανοποίηση ότι έπεσαν με το κεφάλι ψηλά κόντρα σε μία ανώτερη ομάδα. Το ζητούμενο για τον Άρη είναι να παλέψει, ειδικά στην άμυνα, όπως έκανε στα τελευταία ματς, που τον οδήγησαν στο σερί 6-3. Κι όπου βγει…

Τα προβλήματα δεν έλειψαν για τον Βαγγέλη Αγγέλου μέσα στην εβδομάδα, αφού αρκετοί παίκτες αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Τελικά θα απουσιάσει μόνον ο Ευθύμης Τσακαλέρης. Κόντρα σε ανώτερο αντίπαλο κάθε παίκτης είναι πολύτιμος, όμως για τον Άρη είναι ευτύχημα το ότι επιστρέφει ο Ζήσης Σαρικόπουλος, αφού ο Πανιώνιος έχει… πολύ κόσμο στη θέση του σέντερ (Μπούκερ, Μπόγρη, Καββαδά).

Βέβαια, η δύναμη πυρός των «κυανέρυθρων» είναι «στα μέσα» της πεντάδας, ήτοι στις θέσεις «2-3-4» και το τρίο Παππά – Γιάνκοβιτς – Μίλμπουρν. Εκεί έχουν επικεντρωθεί τα αμυντικά πλάνα του Βαγγέλη Αγγέλου και μ’ αυτήν τη λογική, καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο βαθμός ετοιμότητας του Μιχάλη Πελεκάνου, ο οποίος είναι ο παίκτης «πασπαρτού» του Άρη, που ειδικά στην άμυνα μαρκάρει από το «1» μέχρι το «4». Ο έμπειρος φόργουορντ αντιμετώπισε πρόβλημα αλλά ταξίδεψε στην Αθήνα και θα παίξει.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Άρης είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 60-82, την πρώτη του Αγγέλου στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα μετά από κάκιστη εμφάνιση που οδήγησε και σε αποδοκιμασίες από τον κόσμο. Οπότε, οι «κίτρινοι» έχουν ένα παραπάνω κίνητρο, σήμερα στη Νέα Σμύρνη. Το βαθμολογικό όφελος μιας νίκης ίσως είναι περιττό να αναφερθεί, αφού αν τα καταφέρει ο Άρης θα κάνει μεγάλο βήμα για μία θέση στην πρώτη εξάδα.

πηγή:http://basketplus.gr/

Έτοιμος για Πειραιά


Χαλάρωμα στο Ρύσιο και αναχώρηση για τον Πειραιά, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας του Αρη, η αποστολή του οποίου θα βρίσκεται το απόγευμα στο λεκανοπέδιο. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής (19:30, Novasports 1), αποτελεί πρόκληση και η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος, έχει επιλέξει από χθες τους «εκλεκτούς» του, οι οποίοι είναι οι εξής: Διούδης, Γκελής, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.

Απουσιάζουν οι τραυματίες Ψυχογιός, Βελλίδης, Γιαννίτσης, το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης, Νταβίδ Αγκάνθο (τιμωρημένος), καθώς και οι Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Ρένια, Γιώρης, Αντωνιάδης για λόγους τακτικής.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει στις προπονήσεις της εβδομάδας, ο τεχνικός των κιτρίνων, προσανατολίζεται, όπως πάντα, σ΄ έναν σχηματισμό 4-5-1, έχοντας τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Πουλίδο, Παπαζαχαρία, στο κέντρο της άμυνας και τους Ζαραδούκα (αριστερά), Καζναφέρη (δεξιά) στα άκρα. Ο Κοέλιο με τον Παπαστεριανό θα αποτελέσουν τα δύο αμυντικά χαφ, στις πτέρυγες οι Κοτσαρίδης (αριστερά), Γιαννιώτας (δεξιά) και ο Τάτος σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον προωθημένο, Διαμαντάκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Θεσσαλονικείς θα παραμείνουν επί διήμερο στη πρωτεύουσα, λόγω του ότι δεν προλαβαίνουν την τελευταία πτήση της Κυριακής από το «Ελ. Βενιζέλος». Η επιστροφή στη βάση τους, έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας.

πηγή: http://www.novasports.gr