Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Κατάπτωση εγγυητικής για την ΠΑΕ αεκ!

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ μετά από αίτηση του ιδιώτη Νικόλαου Σφυντιλά. Ενός κακού μύρια έπονται για την ομάδα που ψάχνεται για αφαίρεση βαθμών από τον Άρη!


Αναλυτικά οι αποφάσεις που έλαβε η ΕΕΑ:

1.Αίτηση του τρίτου Νικολάου Σφυντιλά περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΚ. ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

2.Αίτηση του τρίτου Χρήστου Γανωτή περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ. ΑΝΑΒΟΛΗ για 24-4-13.

3.Αίτηση των αθλητών Γεωργίου Αμπάρη και Εμμανουήλ Ψωμά περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ. ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

4. Προσκόμιση εγγυητικής επιστολής από την κάτωθι ΠΑΕ: -ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗ για 24-4-13 Η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής ορίσθηκε για τις 24-4-2013 και ώρα 12.00.

Δίωξη σε Αλαφούζο λόγω άεκ

Πειθαρχική δίωξη στον Αλαφούζο άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας, κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για τα σχόλια που έκανε για την υπόθεση της αεκ.


Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είχε αναφέρει πως έγιναν πολλαπλές αδικίες σε βάρος της ένωσης και χαρακτήρισε πιθανό υποβιβασμό της νίκη της παράγκας και έγκλημα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4, 5 και 6 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012».

Ο Πάνος Καμμένος συκοφαντεί τον Άρη!

Ο άνθρωπος που μπερδεύει τους υδρογονάνθρακες με τους υδατάνθρακες και ζητά γονυπετής συγγνώμη από τον ΓΑΠ στα δικαστήρια (ενώ τον είχε κατηγορήσει για προδοσία) είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τη διοίκηση της α.ε.κ. και το μπεκρή τέως πρόεδρο του Πανιωνίου Ερμείδη! Κατηγορεί μάλιστα ευθέως τον Άρη δίχως να τον κατονομάζει γιατί είναι κοτούλα! Ο επαγγελματίας συνωμοσιολόγος και ψηφοθήρας καιροσκόπος Πάνος Καμμένος, ο πλουσιότερος Έλληνας πολιτικός μίλησε για οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να υποβιβασθεί η α.ε.κ. Μιλώντας στην οπαδική εφημερίδα "Ώρα των Σπόρ" τόνισε:


«Ο σχεδιασμός για να εξαφανιστεί η ΑΕΚ δεν θα περάσει. Η Αθλητική Δικαιοσύνη πρέπει να υπερασπιστεί την ισονομία και να κρίνει με βάση τα δεδικασμένα που υπάρχουν ακόμα και για χειρότερες περιπτώσεις στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Πως έγινε κι εκεί συνεχίστηκε το παιχνίδι; Και που ξέρουμε ότι ήταν ΑΕΚτζήδες αυτοί οι ελάχιστοι που μπήκαν στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή; Και που ξέρουμε ότι δεν ήταν προβοκάτσια; Να μην τολμήσουν να δείξουν ασέβεια στα 89 χρόνια ιστορίας της ΑΕΚ και στα εκατομμύρια των φίλων της, εκείνοι που δεν την θέλουν στην Α' Εθνική»


Τώρα ξέρουμε ποιον ΔΕΝ θα ψηφίσουμε!