Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Oι πιθανές ενδεκάδες Άρη και ΑΕΛ Καλλονής


Ο Άρης υποδέχεται αύριο (Κυριακή 25/08, 19:15, NS2) την ΑΕΛ Καλλονής  την οποία θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής


Πριν λίγο ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας του Άρη για τον αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής:

Τσουμάνης στο novasports.gr: « Δεν θα έχουμε εύκολο έργο»


«Καμπανάκι» κινδύνου από τον Νίκο Τσουμάνη, ενόψει Καλλονής. Ο αριστερός μπακ του Αρη, θεωρεί πως η ομάδα του δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στο συγκρότημα της Λέσβου, πιστεύοντας όμως στην επιτυχία των κιτρίνων. 

Ο Τσουμάνης, μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr

Mπλόκο σε Χριστοδούλου από τη FIBA!


Ένα αναπάντεχο εμπόδιο «φρενάρει», στην παρούσα φάση τουλάχιστον, τη μεταγραφή του Ανδρέα Χριστοδούλου στον ΑΡΗ και φέρνει πιο κοντά τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

"Εσκεμμένος ο υποβιβασμός της αεκ!"


Ο Έβαλντ Λίνεν σε συνέντευξη του στη γερμανική ιστοσελίδα "RP-online" μίλησε και για την αεκ, εκφράζοντας την άποψη πως ο περσινός υποβιβασμός της ομάδας ήταν ηθελημένος!

«Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας!»


Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας το www.arisfc.gr, για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ Καλλονής στο Κλεάνθης Βικελίδης, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, δίνοντας το σύνθημα για την κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα.

Eπιστρέφει στο «Βικελίδης» ο Γιονάν Γκαρσία


Ο Γιονάν Γκαρσία μετά από έξι χρόνια θα πατήσει το χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά αυτή τη φορά θα το κάνει ως παίκτης της ΑΕΛ Καλλονής.

Κανένα θέμα με Αγκάνθο


Μπορεί μερίδα του ισπανικού Τύπου να υποστηρίζει πως η Ράγιο Βαγεκάνο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νταβίντ Αγκάνθο, όμως, ο έμπειρος φορ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και πως παραμένει στον Άρη.

Τα προγνωστικά για τη 2η αγωνιστική της Superleague!


Ο Johnny Bet δίνει τα προγνωστικά του για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της Superleague. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας. Aπουσιάζει το παιχνίδι του Άρη για προφανείς λόγους.

Ιμπέ στο novasports: «Χρειάζομαι χρόνο»


Ο Τζον Ιμπέ μίλησε στο novasports.gr. Ο Νιγηριανός μέσος των κιτρίνων μιλά για πρώτη φορά δημόσια, από τότε που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, για τις εντυπώσεις του από τον Αρη, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τη δική του αγωνιστική προοπτική. Τονίζει με έμφαση πως δεν είναι ακόμα έτοιμος και πως χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δείξει την αξία του.


Η συνέντευξη που παραχώρησε παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:   

H συνέντευξη Χατζηνικολάου στον Super Aris


O Γιάννης Χατζηνικολάου συναντήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς του Άρη, μίλησε στο Super Aris και τα είπε όλα σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστορική εφημερίδα του Super 3:

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (24/08/2013)