Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Mειώνονται τα προβλήματα ενόψει Βέροιας


Οσο πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τη Βέροια, ο Σούλης Παπαδόπουλος, διαπιστώνει με ευχαρίστηση να μειώνονται τα προβλήματα που τον απασχολούν.

Ο μεγάλος Νίκος Καμπάνης (pics,vid)


Σήμερα συμπληρώνονται 37 χρόνια από την απώλεια του θρυλικού προέδρου του Άρη, Νίκου Καμπάνη. Ο Νίκος Καμπάνης παραμένει αξέχαστος, απόδειξη του έργου που είχε διατελέσει ως πρόεδρος του Άρη.

«Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό. Ο Άρης είχε... ψάλτες!»


Ο Νίκος Αλέφαντος μπλογκάρει στον Sportdog και μεταξύ άλλων μίλησε και για το παιχνίδι Άρης- Πανιώνιος. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Φτιάχνει» Αγκάνθο


Ο Νταβίδ Αγκάνθο, σκόραρε εναντίον του Πανιωνίου, ξόρκισε την αφλογιστία 8 αγωνιστικών (είχε να βρει δίχτυα από το ματς της 16ης ημέρας, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης) και ουσιαστικά έκλεισε το μάτι στον Σούλη Παπαδόπουλο, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ολόκληρη η συνέντευξη Αρβανίτη


O Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε για όλους και για όλα στην εφημερίδα «Αθλητικά Νέα των Συντακτών». Xθες παραθέσαμε ένα μικρό απόσπασμα. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του προέδρου της ΚΑΕ Άρης:

«Για συκοφαντίες να βρείτε άλλη ομάδα»


Οι παίκτες του Αρη προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης με αφορμή κάποια δημοσιεύματα. Η δήλωση των καλαθοσφαιριστών: