Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Δηλώσεις Γιώτα και Κώτση για το τμήμα βόλεϊ


Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον πετοσφαιρικό Άρη οι "ισχυροί" άνδρες του τμήματος προχώρησαν σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. Άρης (www.arisac.gr) θέτοντας τους στόχους της νέας χρονιάς:

To αφεντικό...τρελάθηκε!


Ενώ αρχικά υπήρχε ενημέρωση από το συνδρομητικό κανάλι (novasports.gr) για 150.000 ευρώ, με βάση το ρεπορτάζ του AllAboutARIS, διαπιστώθηκε ότι το σύνολο των χρημάτων που διατέθηκαν σήμερα για πληρωμές της ΠΑΕ Άρης ήταν υπερδιπλάσιο από αυτά και έφτασε τις 360.000 ευρώ.

«Αποχώρησα λόγω του λάθους στο Άρης-Παναθηναϊκός» (video)


Ότι παραιτήθηκε από την διαιτησία λόγω απειλών κατά της οικογένειάς του και του λάθους του στο παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός 0-1, το οποίο διεξήχθη την 2η αγωνιστική της σεζόν 2010-2011, τόνισε ο Γιώργος Δαλούκας στην κατάθεσή του στην δίκη για τα στημένα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Έτσι κερδίσαμε τον παοκ»


Ο Βαγγέλης Αγγέλου προπονητής του μπασκετικού Άρη φιλοξενήθηκε στον "Arena" αναφορικά με την νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον παοκ και ανέλυσε το πώς χτίστηκε αυτή η νεανική ομάδα των κίτρινων, η οποία δίνει από νωρίς το στίγμα της για το μέλλον. «Όταν λέω το περιβάλλον εννοώ αυτό που κάναμε με τον Νίκο Γκάλη, και την περασμένη εβδομάδα  βρεθήκαμε πάλι όλοι μαζί. Οι παίκτες είδαν τι σημαίνει Άρης. Ο Άρης είναι σαν  μία ομπρέλα που δεν τρυπιέται όταν κάνει χαλάζι ή βρέχει και αυτό βοήθησε να εξισορροπηθεί η πίεση και το στρες» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Αγγέλου. Αναλυτικά:

Ανατριχίλα: Γκάλης, Γιαννάκης τραγουδούν τον ύμνο του Άρη (video)


Με αφορμή την νίκη του Άρη επί του παοκ στο κρατικό κλειστό της Πυλαίας και την πρόκριση των «κίτρινων» στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας παρακολουθήστε σε βίντεο τους Γκάλη, Γιαννάκη να τραγουδούν τον ύμνο του Άρη.

Μοίρασε χρήμα ο Ηλιάδης



«Ζεστό χρήμα» μοίρασε σήμερα ο Δημήτρης Ηλιάδης στον Αρη! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τακτοποίησε άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρίας που αφορούν στο προσωπικό, στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στο άρθρο 99 το οποίο παρ΄ ότι δεν έχει επικυρωθεί από το δικαστήριο, οι δόσεις ξεκίνησαν να «τρέχουν», μέσω του μνημονίου της ΕΠΟ.

Μποχωρίδης:" Ήμασταν προετοιμασμένοι για το εχθρικό κλίμα στην Πυλαία"


Για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση επί του παοκ μίλησε ο παίκτης του Άρη, Λευτέρης Μποχωρίδης. Ακόμη, αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους των "κιτρίνων", ενώ επισήμανε πως είχε γίνει προετοιμασία στην προπόνηση για τις συνθήκες που θα επικρατούσαν στο "Παλατάκι" από τους οπαδούς του παοκ. Αναλυτικά, όσα είπε ο Λευτέρης Μποχωρίδης στον Sentra 103,3:

Ολόκληρος ο χθεσινός αγώνας παοκ - Άρης! (Ventouza Edition)


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα του παοκ με τον Άρη που έληξε με 63-71.

Ιερολοχίτες: «Γιατί έτσι σας αρέσει»


Τα δικά τους μπράβο απευθύνουν στους παίκτες του Άρη οι Ιερολοχίτες με ανάρτηση στο site τους.

«Στροφή στο πρωτάθλημα»


Ο operation manager της ΚΑΕ Άρης,  Παρασκευάς Μουρατίδης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Arena" και αναφέρθηκε στην πρόκριση των «κιτρινόμαυρων» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Αναλυτικά είπε:

Επιστρέφει ο Μιλίνκοβιτς


Το δρόμο της επιστροφής από το Βελιγράδι για τη Θεσσαλονίκη θα πάρει, το μεσημέρι, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο προπονητής του Αρη διευθέτησε κάποιες προσωπικές του υποθέσεις και είναι, πλέον, έτοιμος να ξεκινήσει, επί της ουσίας, τη μίνι προετοιμασία που είχε προαναγγείλει.

Πάλι "μέσα" έπεσαν σε πρωτοσέλιδο ντροπή...


Μεγάλη πίκρα βγάζει σήμερα η οπαδική εφημερίδα του παοκ στο εξώφυλλο της οποίας δεν αναφέρεται ούτε το τελικό σκορ ούτε το όνομα του νικητή.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (10/10/2013)

Κόψτε τις... πανακίες στον παοκ!


Το πρώην μέλος της ΚΑΕ παοκ, Κώστας Πανάκας, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα εμφανώς στεναχωρημένος από την ήττα λέγοντας μία... πανακία.