Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Παρελθόν ο Μιλίνκοβιτς από την OFK Βελιγραδίου!


Παρελθόν και επίσημα αποτελεί ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς από την μέχρι πρότινος ομάδα του την OFK Βελιγραδίου! 

Μισιρλής στους «98.7»: «Eίπα στο Ζέρβα ότι έκανε έγκλημα!»


Στα Αθλητικά Νέα 98.7 φιλοξενήθηκε ο έφορος δημοσίων σχέσεων της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Μισιρλής και μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς πηγαίνει η κίνηση στο περίπτερο της ΚΜΑ στη ΔΕΘ, για τα αυριανά εγκαίνια, για τη φωτογραφία του με τον κ. Ζερβά (ο οποίος έχει κάνει στο παρελθόν προκλητικές δηλώσεις εναντίον της ομάδας) και για τα πολιτικά πρόσωπα που επισκέφτηκαν το περίπτερο.

Mπάγεβιτς για Μιλίνκοβιτς: «Να στηριχθεί»


Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς φιλοξενήθηκε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον νέο τεχνικό του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Κι άλλον ποδοσφαιριστή "έχασαν" οι ακαδημίες του Άρη


Ο παοκ ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ελευθέριου Τασιούρα. Ο γεννημένος το 2004 ποδοσφαιριστής προέρχεται από τον Άρη και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού χαφ.

Μπαλαδόφατσα ο Αρειανός...


Τρομερές μπαλαδόφατσες εμείς οι Αρειανοί...

ΠΑΕ Άρης εναντίον αστυνομίας!


Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αλλά ταυτόχρονα στράφηκε εναντίον των Αστυνομικών δυνάμεων της πρωτεύουσας της Μαγνησίας!

Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΑΣ ΑΡΗΣ


Ο ΑΣ Άρης ανακοίνωσε την επανάληψη της έκτακτης Γ.Σ. των μελών του. Μεταξύ των θεμάτων της Γ.Σ. θα είναι και η εκλογή του Προέδρου. Η δε ψηφοφορία για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα γίνει στις 12/9/13 και ημέρα Πέμπτη, από 09:00 μέχρι 20:00 στα γραφεία του Συλλόγου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο δεκάλογος του Ζόραν!


Μαζί με τους προσωπικούς τίτλους, παλεύει για να διώξει κι έναν. Εκείνον του παρεξηγημένου! Το gazzetta.gr παρουσιάζει τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς που είναι ο νέος προπονητής του Αρη.

Mε ποιον μοιάζει ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς;


Από την πρώτη στιγμή που είδαμε το νέο προπονητή του Άρη σπάγαμε το κεφάλι μας να δούμε ποιον μας θυμίζει...

Tα φετινά παιχνίδια της OFK του Μιλίνκοβιτς (videos)


Ο νέος προπονητής του Άρη φέτος επέστρεψε στην ΟΦΚ Βελιγραδίου ως επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και πρώην επιθετικού του Άρη, Ζόραν Λόντσαρ.

Απογοητεύουν Ιμπέ και Έλσνερ


Αν και έχει περάσει πλέον ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, Ροκ Ελσνερ και Τζον Ιμπέ συνεχίζουν τις χαμηλές πτήσεις επιτείνοντας τον προβληματισμό για το κατά πόσο τελικά θα μπορέσουν να προσφέρουν.

Ο προπονητής που "θα δώσει όραμα" είναι ο Μιλίνκοβιτς!


Όπως πρώτο αποκάλυψε χθες το arisiempr.blogspot.gr ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός του Άρη. Ο 45χρονος Σέρβος (που είχε απασχολήσει και την Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα) για δύο συνεχόμενες χρονιές (2009-2010) έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος προπονητής της Σερβίας.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (09/09/2013)