Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση Στεφανίδη για την ΑΜΚ


Αίσθηση προκάλεσε στους φίλους του Άρη η ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου η οποία όπως φαίνεται στο έγγραφο που παρουσιάστηκε είναι η 18η Οκτωβρίου 2013.

Με Ηλιάδη στο δικαστήριο


Με μπροστάρη τον πρόεδρό του, Δημήτρη Ηλιάδη, θα δώσει τη μάχη του ο Αρης, ενώπιον των δικαστών, για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Ο κ. Ηλιάδης, θα είναι παρών κατά την  εκδίκαση της υπόθεσης, αύριο το πρωί, στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό τόσο από πλευράς ψυχολογίας, όσο και από πλευράς ουσίας.

Εγκρίθηκε η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Άρης (pics)


Πριν λίγο η Κοινωνία Μελών Άρη γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας της ότι εγκρίθηκε επισήμως η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ η οποία εκκρεμούσε και... "ταλαιπώρησε" αρκετά τους φιλάθλους της ομάδας.

Κουτσιαύτη το νου σου...


Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές και τους βοηθούς τους για τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λίγκα. Στο Άρης-Πλατανιάς ορίστηκε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από την Άρτα με πρώτο βοηθό τον Δημήτρη Τάτση από την Ήπειρο και δεύτερο τον Χρήστο Μαγιάννη από την Άρτα.

Έτοιμοι για το 99 στην ΚΑΕ Άρης


Εκτός από την ΠΑΕ Άρης και η ΚΑΕ δίνει αύριο τη δική της μάχη για την υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (24/10/2013)