Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Συμφωνία Άρη - Σηφάκη

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με το Μιχάλη Σηφάκη που σχετιζόταν με διακανονισμό του χρέους της απέναντί του. Η ανακοίνωση:

Aκόμα κλόουν είναι...

Είναι γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ποακ στα νιάτα του εργαζόταν ως κλόουν! Φαίνεται όμως πως εξακολουθεί να προσφέρει άφθονο γέλιο! Χθες έδωσε άλλη μία παράσταση!

Ροκ Έλσνερ για στόπερ!


Η μη απόκτηση του Γιώργου Σαρρή από τον Εργοτέλη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, οδηγεί τον τεχνικό του Άρη Γιάννη Χατζηνικολάου στη χρησιμοποίηση του Ροκ Έλσνερ στα στόπερ. Ο Σλοβένος δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στις παρουσίες του ως αμυντικός μέσος, κι έτσι, σε συνδυασμό και με την έλλειψη στόπερ στον Άρη, φαίνεται να παίρνει νέα θέση. Εξάλλου οι λύσεις που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας είναι λίγες και ο Έλσνερ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν σε αυτή τη θέση.

Nτου αεκτσήδων στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. για το γήπεδο!

Οι φίλοι της αεκ στράφηκαν κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, με αφορμή την τοποθέτηση του στο γήπεδο της αεκ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ στράφηκε κατά του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού και της Περιφέρειας Αττικής για τη χρηματοδότηση της κατασκευής του νέου γηπέδου στη  Νέα Φιλαδέλφεια. "Είναι λάθος η στήριξη της αεκ από την τοπική αυτοδιοίκηση" είπε. Αυτό ήταν και η αφορμή να ξεσηκωθούν οι οπαδοί τις αεκ και να βρεθούν έξω από τα γραφεία του ΛΑΟΣ.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (03/08/2013)