Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Νέα τροπολογία - σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ προαναγγέλει ο Ζαγοράκης!


Ο Ζαγοράκης ανέβασε στην σελίδα του στο facebook την παρακάτω ανάρτηση συνοδευόμενη και από μια φωτογραφία με τον Σαμαρά:

«Δύσκολο να εμπλακεί επενδυτής στον Άρη»


Τα σενάρια που τον θέλουν να εμπλέκεται με την ΚΑΕ Άρης διέψευσε ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Aries», που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας των Τρικάλων, μιλώντας στα ερτζιανά τόνισε πως με τον Λευτέρη Αρβανίτη έγινε απλά μία ανταλλαγή απόψεων και τίποτα παραπάνω επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του blog. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Ο Άρης είναι όλη μου η ζωή»


Η σεζόν για τον Άρη ολοκληρώθηκε και δεν είχε την κατάληξη που ήθελαν οι «κίτρινοι». Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη ήταν μία χρονιά καθιέρωσης και σε συλλογικό επίπεδο. Και ήδη το όνομά του εμπλέκεται σε μεταγραφικά «σενάρια». Ο 20χρονος πλέον γκαρντ μίλησε για όλους και για όλα στην εφημερίδα «ΑΝpress των Συντακτών» και τους Χρήστο Γκάλη, Μίλτο Ψωμαδάκη, σε μία εξομολόγηση εκ βαθέων. Aναλυτικά:

Νόμιμα στη Football League ΑΕΚ και Ηρακλής;


Πως αγωνίστηκε στη Football League η Α.Ε.Π. Ηρακλής και πως θα αγωνιστεί η... νέα ΑΕΚ; Τι λέει ο κανονισμός αδειοδότησης των ομάδων από την ΕΠΟ;

«Aries» για Άρη;


Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «AΝ PRESS των Συντακτών» αναφέρει ότι η εταιρεία «Aries AE» που δραστηριοποιείται σε εισαγωγές και αντιπροσωπείες μηχανημάτων θέρμανσης, κλιματισμού και υδραυλικών συστημάτων ενδιαφέρεται να εμπλακεί χορηγικά ή διοικητικά στην ΚΑΕ Άρης.

Κρίσιμες επαφές για την «επόμενη μέρα»


Τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι διοικούντες του Άρη είναι πολλά και δυσεπίλυτα. Έτσι, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και νέες επαφές από τις οποίες θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας.