Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Στόχος μας η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος»


Ο Σπύρος Φίνος, προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Άρη, τοποθετήθηκε στα «Αθλητικά Νέα 98.7» με αφορμή την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν οι «κίτρινοι» επί των ημερών του έχοντας σερί 5-1, κερδίζοντας αυτή την αγωνιστική τη Λαμία με 3-1 και όντας η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος.

«Ανισονομία εις βάρος του Άρη!»


Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Πάνος Στεφανίδης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για όλα αυτά που συμβαίνουν στους «κίτρινους» τον τελευταίο καιρό. 

O OΦΗ έκανε μεταγραφή χωρίς ενημερότητα;


Πριν λίγες ώρες το dikisports.blogspot.gr αποκάλυψε ότι υπάρχει ομάδα της Superleague η οποία έκανε μεταγραφή πριν λίγες ημέρες χωρίς να είναι φορολογικά ενήμερη.

H «μπάλα» στο Δημόσιο!



Η υπόθεση με τα δελτία των νέων αποκτημάτων του Άρη απασχολεί έντονα τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά την άρνηση της ΕΠΟ να κάνει δεκτά τα έγγραφα που προσκόμισε η ΠΑΕ στην Ομοσπονδία.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Πενήντα προσκλήσεις θα πάρει ο Άρης για τον τελικό!


Όπως αναμενόταν, η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, που έγινε σήμερα στο Ηράκλειο, δεν έκρυβε κάποια έκπληξη. Η ΕΟΚ επέμεινε στην απόφασή της να μοιράσει από 50 προσκλήσεις στον Άρη και τον Παναθηναικό για τον τελικό του Κυπέλλου, η EΛ.ΑΣ. συμφώνησε και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων δε θα έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν στη μάχη που θα κρίνει έναν τίτλο!

Ο χειρότερος Άρης ever!


Μπορεί ο Άρης να πήρε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο, ωστόσο για μία ακόμα αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη και οι επιδόσεις του είναι χειρότερες κι από αυτές των δύο υποβιβασμών.

Απομακρύνθηκε γιατί έδωσε "διπλό" το παιχνίδι του Άρη!


Χθες μία από τις στοιχηματικές προτάσεις ενός συνεργάτη της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα των Συντακτών" της μόνης εφημερίδας που αντιμετωπίζει τον Άρη όπως του αρμόζει ήταν το διπλό του Ατρομήτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".