Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η επίσημη φωτογράφιση του Άρη


Την επίσημη φωτογράφιση της χρονιάς, πραγματοποίησε η ομάδα του Αρη, σε μια ευχάριστη διαδικασία την οποία απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των κιτρίνων.

Μπουτάρης σε Σαββίδη: «Εγώ είμαι Αρειανός. Να "κουρευτεί" το χρέος του παοκ!»


Άλλο ένα ρεσιτάλ έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στην εκδήλωση του Ιβάν Σαββίδη στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς". Ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του έδωσε το λόγο στους παρευρισκόμενους, προσκεκλημένους του.

Μούτας: «Δεν έφερα τον Έλνσνερ, ο Τάτος "χαλάει" την ομάδα!»


Λίγες ώρες μετά την υπογραφή λύσης της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Άρης, ο Δημήτρης Μούτας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και απάντησε σε πολλά ερωτήματα που αφορούσαν ως επί το πλείστον τον αγωνιστικό σχεδιασμό του φετινού Άρη.

Κώνστας: «Θέλουμε να διοικήσουμε τον Άρη αν αποτύχει ο Ηλιάδης!»


Ο υποψήφιος για τη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με την παράταξη Σκόρδα, Θανάσης Κώνστας, μίλησε στον "Arena" απαντώντας στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Ηλιάδη προς το πρόσωπό του, ενώ δεν έκρυψε την πρόθεσή του να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας!

To έντυπο πρόγραμμα της ΚΑΕ Άρης

Πριν λίγο η ΚΑΕ Άρης παρουσίασε το έντυπο πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής σεζόν μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook. Το έντυπο πρόγραμμα θα δοθεί δωρεάν σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Δικαιώθηκε και ο... Γράντας



Άλλο ένα πάλαι ποτέ "ποντίκι" δικαιώνεται στον Άρη. Ο άνθρωπος που από το 1997 έως το 2012 είχε απαγορευτικό ακόμα και στην... αναφορά του ονόματός του συνεχίζει να δίνει συνεντεύξεις. Οι -το λιγότερο- ανίκανοι των διοικήσεων 2004-2012 τον δικαιώνουν. Σε νέα του παρέμβαση ο Λάμπρος Γράντας κλήθηκε να σχολιάσει τα του Άρη... 

Στεφανίδης: «Από τον Ιούλιο ψάχνει ο Ηλιάδης επενδυτή»


Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Αρη, Πάνος Στεφανίδης, μίλησε για όλα τα τελευταία ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο και όχι μόνο στο ραδιοφωνικό σταθμό "Αρένα". Αναλυτικά:

«Ξεκίνησε ο έλεγχος στην ΚΑΕ»


Από τη Γερμανία όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε στο "Λίμπερο" για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

Eκδρομή στην Ξάνθη από τον Super 3


O δυναμικός σύνδεσμος οπαδών του Άρη Super 3 ανακοίνωσε ότι διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα του Άρη στα Πηγάδια της Ξάνθης.

Κακή η προϊστορία στην Ξάνθη (videos)


Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα (23/09) στις 19:30 τη Skoda Ξάνθη στη θρακική πόλη για 23η φορά στην ιστορία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ως τώρα η ομάδα μας μετρά 6 νίκες, 11 ήττες ενώ 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Αναλυτικά:

Μπαλλής-Καραμπέρης: «Άμεση προσφυγή στον εισαγγελέα»


Απόλυτα σύμφωνοι στην ανάγκη να επέμβει εισαγγελέας και να ελέγξει τα διοικητικά, αλλά και οικονομικά πεπραγμένα των διοικήσεων της οκταετίας 2004-2012, εμφανίστηκαν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Ντίνος Μπαλλής, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Σωτήρης Καραμπέρης. 

Στο Λος Άντζελες ο Ηλιάδης


Στο Λος Άντζελες θα βρίσκεται από σήμερα και για διάστημα μίας εβδομάδας ο Δημήτρης Ηλιάδης. Στις ΗΠΑ ο πρόεδρος του Αρη θα τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις, θα προχωρήσει επαγγελματικά του ζητήματα και θα δει αγαπημένα του πρόσωπα.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (19/09/2013)


Έπαινος παρουσίας από την ΔΕΘ στην ΚΜΑ


Τιμητικό έπαινο για την οργάνωση του περιπτέρου της ΚΜΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρέδωσαν ο Πρόεδρος της ΔΕΘ και ο Διευθύνων Σύμβουλος αυτής, όπως ανακοίνωσε ο Φορέας.
Αναλυτικά: