Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Δεκτές οι παραιτήσεις Γεωργιάδη και Ιατρού


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΜΑ σε σχέση με τις παραιτήσεις των κ.κ Γεωργιάδη και Ιατρού κάνοντας γνωστό ότι έγιναν δεκτές. Στην ίδια ανακοίνωση το ΔΣ της ΚΜΑ καταφέρεται εναντίον του πρώην αντιπροέδρου του φορέα κ. Κώστα Γεωργιάδη λέγοντας ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κ. Σκόρδα αλλά και εναντίον του κ. Ιατρού. Η ανακοίνωση της ΚΜΑ:

KMA: «Δε θα γίνουμε γυρολόγοι των δικαστηρίων»


Ανακοίνωση εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη. Σε αυτήν αναφέρεται στις τελευταίες δικαστικές διαμάχες με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σκόρδα και τονίζει ότι δε θα τον ακολουθήσει στα δικαστήρια. Η ανακοίνωση του ΔΣ της ΚΜΑ:

«Όλος ο Παναθηναϊκός είναι επικίνδυνος»


Ο Σούλης Παπαδόπουλος, παρέμεινε στον Αρη, παρά τη φημολογία περί αντικατάστασής του και μίλησε στο novasports.gr, πρώτα απ΄ όλα για τον εαυτό του και για το πώς ένιωσε τις τελευταίες ημέρες, ακούγοντας και διαβάζοντας τα συγκεκριμένα σενάρια. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, αναλύοντας το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου. Διαβάστε, τα όσα δήλωσε:

«Δέσμιος του Σκόρδα ο Άρης. "Παραίτησε" Γιώτα, Γεωργιάδη, Ιατρού»


Ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, κ. Βασίλης Φουρλίγκας, μίλησε για τις δικαστικές μάχες, αλλά και για την γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος. Αναλυτικά τα όσα είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης:

Συνέντευξη τύπου παραθέτει η ΠΑΕ Άρης



Συνέντευξη τύπου θα παραθέσει η ΠΑΕ Άρης τη Δευτέρα (10/03). Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε:

O Δημήτρης Θάνος στη "Λεωφόρο"


Ο κ. Δημήτρης Θάνος από τον Σύνδεσμο Γρεβενών θα διευθύνει τον σαββατιάτικο αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Αίτηση ακυρότητας των αποφάσεων της ΚΜΑ από Σκόρδα


Την ώρα που στην Κοινωνία Μελών Αρη περιμένουν την εκδίκαση της κύριας αίτησης ανάκλησης της νυν διοίκησης της ΠΑΕ, στις 18 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Λάμπρος Σκόρδας βγαίνει στην αντεπίθεση, επιχειρώντας με νέα δικαστική προσφυγή, την ακυρότητα όλων των αποφάσεων της ΚΜΑ, το δ.σ. της οποίας δεν αναγνωρίζει.

Παραίτηση και του Ιατρού!


Την παραίτησή του από αναπληρωματικό μέλος του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη έκανε γνωστή με επιστολή του και ο κ. Νίκος Ιατρού. Είχε προηγηθεί η παραίτηση του αντιπροέδρου του δ.σ. του φορέα κ. Κώστα Γεωργιάδη. Στο κείμενο της παραίτησης υπάρχουν βολές κατά του δ.σ. της ΚΜΑ. Αναλυτικά:

Παραιτήθηκε ο Γεωργιάδης


Την παραίτηση υπέβαλλε γραπτώς ο αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη κ. Κώστας Γεωργιάδης. Στο κείμενο της παραίτησής του αναφέρεται σε σωρεία παραβιάσεων που έχουν γίνει από το δ.σ., ενώ χαρακτηρίζει παράνομη την τελευταία Γενική συνέλευση. Παράλληλα, αναφέρει ότι επειδή σήμερα στο Ειρηνοδικείο οι Στεφανίδης, Φουρλίγκας ομολόγησαν τις παραιτήσεις τους από το δ.σ. της ΚΜΑ θεωρεί ότι δεν υφίσταται συμβούλιο του φορέα. Aναλυτικά η επιστολή παραίτησης:

Παρέμβαση Στεφανίδη μέσω... facebook!


O Πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη κ. Παναγιώτης Στεφανίδης παρενέβη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και σχολιάζοντας τη σημερινή δικαστική απόφαση καθώς και τα όσα ελέχθησαν για εμπλοκή παλαιών παραγόντων στην υπόθεση. Ταυτόχρονα ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που η δικαστική απόφαση ήταν διαφορετική ο ίδιος θα ήταν ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ και ο κ. Γιάννης Ψηφίδης διευθύνων σύμβουλος. Συγκεκριμένα ανέφερε: