Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη τύπου ο Κωνσταντινίδης;


Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης είναι ο υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ Άρης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη. Το Sentragoal συμπληρώνει, σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ,  το «παζλ» του προφίλ του, που περιέχει λίγο από... Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά.

Ο Τριτσώνης στο Εργοτέλης-Άρης



Ο Σταύρος Τριτσώνης από την Αθήνα είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Άρη το Σάββατο στο Παγκρήτιο.

«Με νοιάζει μόνο ο Άρης»!


Την ώρα που στον Άρη όλοι αγωνιούν για τις διοικητικές εξελίξεις υπήρξαν δημοσιεύματα περί μεταγραφής του Ανδρέα Τάτου στον Ατρόμητο τα οποία μεταφέραμε χθες.

Το "προφίλ" του Γιάννη Κωνσταντινίδη


Εδώ και αρκετό καιρό έχει συζητήσεις ο Δημήτρης Ηλιάδης με τον υποψήφιο επενδυτή του Άρη. Χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποκάλυψε πως αυτός είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Το πόρισμα στον Φουρλίγκα


Ραντεβού με τον αντιπρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Αρη, Βασίλη Φουρλίγκα, έκλεισαν οι άνθρωποι της Nexia, ώστε στα δικά του χέρια να παραδώσουν το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που διενήργησαν, για λογαριασμό της ΠΑΕ. Η συγκεκριμένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ή σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο αύριο το πρωί, στη Θεσσαλονίκη.