Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Πάνοπλη η Ρόμα για το μεγάλο φιλικό! Δυο απουσίες για τον Άρη!


Με πτήση τσάρτερ από την Ρώμη φτάνει αύριο το μεσημέρι (12:40) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η αποστολή της Ρόμα για το μεγάλο φιλικό με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00).

Οπαδός-ζώο του παοκ: "Nα βγάλουν καρκίνο τα σπυριά του Δώνη"

Θύελλα αντιδράσεων στα οπαδικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης προκάλεσε το σχόλιο οπαδού του παοκ για τον πρώην τεχνικό του Δικεφάλου, Γιώργο Δώνη, σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Όταν ο Άρης "συναντούσε" τη Ρόμα! (vid,pic)


Ο Άρης έχει αντιμετωπίσει τη Ρόμα στην Ευρώπη σε παιχνίδια επίσημου και φιλικού χαρακτήρα. 

Το πιο αντιπαθητικό δίδυμο τερματοφυλάκων στην Ελλάδα!

O... "γεροξεκούτης" συμφωνεί σε κούρεμα 150.000 ευρώ!


Κοντά σε συμφωνία με τον Έκτορ Κούπερ βρίσκεται ο Άρης εν όψει της τελικής αίτησης στο Πρωτοδικείο για την υπαγωγή του στο άρθρο 99. Η οφειλή στον Κούπερ χρονολογείται από το 2011. Στον αργεντινό τεχνικό οφείλεται ένα ποσό 452.000 ευρώ και στις συζητήσεις του Δημήτρη Ηλιάδη με τον εκπρόσωπό του γίνεται λόγος για κούρεμα που μπορεί σαν φθάσει και τις 150.000 ευρώ.

Στον ΑΣ ακόμα... τρίβουν! Αναστολή λειτουργίας των τμημάτων χάντμπολ!

Ο ΑΣ είναι πραγματικά σε μαύρα χάλια. Τα χρέη του είναι δυσβάσταχτα μετά τη διοίκηση του παραιτηθέντος (;) Νίκου Παπαδόπουλου. Χθες μάλιστα αποφασίστηκε η αναστολή των δύο τμημάτων χειροσφαίρισης της ομάδας. Η ανακοίνωση του ΑΣ:

Τάτος και Καπό ενδιαφέρουν τον Άρη! (videos)

Ο 33χρονος Ολιβιέ Καπό με θητεία σε αρκετές ευρωπαικές ομάδες έχει προταθεί στον Άρη και είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζεται αφού έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο ως δεκάρι όσο και ως αριστερός εξτρέμ σύμφωνα με τα ΑΝ των Συντακτών. Ο Καπό έχει γεννηθεί στην Ακτή Ελεφαντοστού στις 27/09/1980 και διαθέτει γαλλικό διαβατήριο.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (25/07/2013)