Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

"Όλοι στην πρεμιέρα του βόλλεϋ"


Η "ΚΜΑ" εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του Αρη να συμπαρασταθεί στην ομάδα βόλλεϋ του Αρη, η οποία αντιμετωπίζει την Παρασκευή τον παοκ για τον Λιγκ Καπ.

Super 3: "Η υπομονή μας εξαντλήθηκε"


Aνακοίνωση εξέδωσε ο Σ.Φ. Άρη "Super 3". Με αυτή την ανακοίνωση οι οργανωμένοι φίλοι του Άρη εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα, την αγανάκτησή τους για τις διαιτητικές σφαγές και την οργή τους για τα δ.σ. της ΚΜΑ και της ΠΑΕ Άρης:

Παλιές "καλές" εποχές...


Είπαμε να... "κιτρινίσουμε" λίγο!

Απών λόγω ίωσης ο Αγκάνθο


Χωρίς τον Νταβίντ Αγκάνθο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη την Τετάρτη, για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη.

O Nίκος Γκάλης και στο Facebook!


Όπως αναφέραμε σε παλαιότερη ανάρτησή μας ο τεράστιος Νίκος Γκάλης... δικτυώθηκε! Πλέον, εκτός από τη σελίδα του στο Twitter έχει και στο Facebook! H σελίδα του... θεού ΕΔΩ.

Στην ΠΑΕ θυμάστε πως σώθηκαν οι «δίπλα»;


Εκεί στην ΠΑΕ γνωρίζετε πως σώθηκαν οι «δίπλα» την τελευταία φορά που κινδύνευσαν με υποβιβασμό; Αν δεν το γνωρίζετε θα σας ενημερώσουμε εμείς...

Είναι απαραίτητη για την ΑΜΚ η δημοσίευση στο ΦΕΚ;


Για τη διαδικασία της ΑΜΚ μίλησε ο Νίκος Αδαμαντιάδης, μιλώντας στον ''Libero''.

Bάρος στην τακτική


Μετά το 48ωρο ανύψωσης του ηθικού των ποδοσφαιριστών, που επέλεξαν να ακολουθήσουν η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, άπαντες στον Άρη στρέφουν την προσοχή τους στο τακτικό κομμάτι της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο.

Ξεσηκωμός στο Νιόνιο...


Ξεσηκωμός επικρατεί στην ομάδα του Πανιωνίου ενόψει του αγώνα με τον Άρη. Οι οπαδοί αλλά και οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου βλέπουν το παιχνίδι σαν τελικό. Χαρακτηριστικές είναι οι εκφράσεις του προπονητή του Πανιωνίου, Νίκου Παντέλη στην ομιλία του στους παίχτες της ομάδας.

O Νίκος Γκάλης στο Twitter!


O "θεός" του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών είναι πλέον και στο twitter έχοντας επίσημη σελίδα. 

Παρέμβαση εισαγγελέα στην ΠΑΕ Άρης;


Οι φωνές που ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Αρη, ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις προηγούμενες διοικήσεις της ΠΑΕ, φαίνεται πως δικαιώνονται μέσω του πορίσματος της NEXIA.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (02/10/2013)