Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σαν σήμερα η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ του... Άρη οδηγούσε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης! (video)


14 Ιουνίου 1987, 26 χρόνια πριν, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ, που ο κορμός της ήταν βασισμένος στην ομάδα μπάσκετ του Άρη, απογείωσε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης, στον πρώτο άθλο της χώρας που καταγράφηκε ποτέ σε επίπεδο εθνικής ομάδας.

"Θύμα" του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φιλίππου και των άλλων παιδιών, η υπερδύναμη Σοβιετική Ένωση.


Τουρκικό ενδιαφέρον για Άρη


Η εταιρία «Doyen group», τουρκικών συμφερόντων, με έδρα το Λονδίνο, είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του novasports.gr, ο όμιλος με τον οποίο συζητούν άνθρωποι του Αρη, ως την επενδυτική πρόταση της επόμενης ημέρας για την ΠΑΕ.

Συνδετικός κρίκος φέρεται να είναι το πρώην μέλος της διοίκησης Ψηφίδη, κ. Αναστάσης Αβάνογλου, ο οποίος διατηρεί ανοιχτή γραμμή με την εν λόγω εταιρία, περιμένοντας, ίσως, την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της 5ης Ιουλίου, ώστε να δει εάν οι συνομιλίες που πραγματοποιεί, πάρουν σάρκα και οστά. Δηλαδή, να διαπιστώσει εάν οι υποψήφιοι επενδυτές εμφανιστούν, καταθέτοντας το απαιτούμενο ποσό (περίπου 7 εκ. ευρώ), προκειμένου να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Αρης.

Ποια είναι η Doyen group 

Ο Όμιλος «Doyen» είναι μια διεθνής εταιρεία ιδιωτικών επενδύσεων που υποστηρίζεται από τα ιδιωτικά κεφάλαια των ιδρυτών της. Ο Όμιλος έχει συμμετοχές στους ακόλουθους τομείς: Metals & Mining, Πετρέλαιο & Αέριο, Ενέργεια & Υποδομές, Real Estate & Τουρισμός (μεγάλη εμπορική κλίμακα), Sports & Entertainment. 

Εχει επίσης συμμετοχή σε εξορυκτικές δραστηριότητες, χρυσού, χρωμίου, άνθρακα και ουρανίου.