Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο Μιχάλης Μανιάς επισήμως στον Άρη! (videos)

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μιχάλη Μανιά στον Άρη! Η ανακοίνωση αναφέρει:


"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μιχάλη Μανιά για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο 23χρονος επιθετικός (γεννήθηκε στις 20/02/1990 στη Ρόδο), πρώτος σκόρερ της Football League την προηγούμενη σεζόν με την φανέλα του πρωταθλητή Απόλλωνα Σμύρνης, θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας και θα τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου την Τρίτη (02/07).

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μιχάλης Μανιάς, δήλωσε στο www.arisfc.gr:

«Εκτιμώ ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή. Ο ΑΡΗΣ μου έδωσε τη μεγάλη σιγουριά για το επόμενο επαγγελματικό βήμα στην καριέρα μου. Οι συνθήκες που θα βρω όταν ενσωματωθώ με τη νέα μου ομάδα είμαι βέβαιος ότι θα είναι οι καλύτερες. Ο ΑΡΗΣ έχει έναν εκπληκτικό κόσμο και για μένα ήταν, είναι και θα είναι στις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Καταλυτικό ρόλο για την συμφωνία έπαιξε η μεγάλη επιθυμία του προέδρου κ. Ηλιάδη να έρθω στον ΑΡΗ».

Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης στο αγωνιστικό κομμάτι. Για τον περυσινό πρώτο σκόρερ της Football League είχαν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες της Superleague όπως ο παοκ αλλά και η αεκ του Δημήτρη Μελισσανίδη! Ο Μανιάς, που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟ Ρουφ, αναμένεται να αποτελέσει ένα δίδυμο φωτιά με τον Νταβίντ Αγκάνθο καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα πλάγια. Ας απολαύσουμε το ροδίτη επιθετικό και νέο απόκτημα της ομάδας μας σε βίντεο: