Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Στο «Βικελίδης» η Καλλονή


Η Καλλονή έχει οριστικοποιήσει την επιστροφή της στο γήπεδό της το «Κώστας Κεντέρης» στις 31 Οκτωβρίου, καθώς η ΕΠΟ αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να γίνει εκεί η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πιερικό.

παοκ - Άρης στη Δημόσια Τηλεόραση


Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ανδρών με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη να ξεκινά την Τετάρτη (09/10), στις 19:00. Όλα τα παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Δημόσια Τηλεόραση. 

Super 3 Μελισσοχωρίου: «Οι καταστροφείς θα πληρώσουν»


Ανακοίνωση εξέδωσε ο Super3 Mελισσοχωρίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνδέσμου της ομάδας μας. Σε αυτή αναφέρονται στα κακόβουλα σχέδια εναντίον του Άρη αλλά και στα θέματα του διαχειριστικού ελέγχου της ΝΕΧΙΑ και την ΑΜΚ της ΠΑΕ Άρης. Η ανακοίνωση:

Oι οπαδοί του παοκ "διαφημίζουν" την Ελλάδα στην Ευρώπη


Για ακόμα μια φορά οι οπαδοί του παοκ διαφημίζουν την Ελλάδα στα πέρατα της Ευρώπης. Είτε σπάζοντας μπαρ, είτε κάνοντας επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Μάλιστα ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην εκδρομή των οπαδών του παοκ, στην Ολλανδία, για τον αγώνα του Δικεφάλου με την Άλκμααρ.

Ένοχοι οι... μεγάλοι χορηγοί της ΠΑΕ παοκ


Ένοχος για όλες τις κατηγορίες που τον βαρύνουν κρίθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπως ανακοινώθηκε σήμερα στις 10.30.

Επέκταση συνεργασίας με Μιλίνκοβιτς;


Πολύ ικανοποιημένοι από την δουλειά του Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι οι διοικούντες του Άρη και πλέον μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου υπάρχει η σκέψη να καλέσουν τον Σέρβο τεχνικό για να συζητήσουν πιθανή επέκταση της συνεργασίας τους.

Προσπάθεια για φιλικό στη Βουλγαρία


Η απόφαση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς για διεξαγωγή μίνι προετοιμασίας, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, είναι ειλημμένη. Στο πλαίσιο αυτό, ο προπονητής του Αρη, ζήτησε το κλείσιμο φιλικών αγώνων, προκειμένου να αποκρυσταλλώσει άποψη για όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, δίνοντας ευκαιρίες και στον τελευταίο.

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (07/10/2013)