Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Πτι φουρ θα έχει;


Με πρωτοβουλία του πρώην Προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Ψηφίδη, θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα συνάντηση στην οποία έχουν προσκληθεί πάνω από 40 επιφανείς αρειανοί παράγοντες που διαθέτουν οικονομική επιφάνεια για να διερευνηθεί αν υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί μια "επιτροπή σωτηρίας" για την ΠΑΕ.

Ο Μάνταλος στο "Βικελίδης"


Ο Σταύρος Μάνταλος είναι ο διαιτητής, που όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει την αναμέτρηση της Πέμπτης (19/12, 19:30) ανάμεσα στον Άρη και στον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τα άκουσαν και οι δημοσιογράφοι του Άρη


Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ του Άρη και του Ολυμπιακού και έξω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Το διαλύουμε;



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαλόλε Ουντότζι έδωσε εντολή στον εκπρόσωπό του να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Άρη.

Επιτυχίες για τον Άρη στην πυγμαχία


Την Δευτέρα έπεσε η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος κατηγορίας Α’ Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Ελευθερούπολη Καβάλας από 13 – 16 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του γυμνασίου της πόλης. 

"Λάδι" βγαίνει ο Παππάς (pics)


Ο παρατηρητής διαιτησίας Θόδωρος Γκαϊτατζής έκανε χρήση του βίντεο και δικαιώνει τον Παππά για την απόφαση που πήρε στην ανατροπή του Τάτου στο 17o λεπτό της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν στο 0-1!

Λιποθυμούν ποδοσφαιριστές του Άρη λόγω ασιτίας!


Σοκαριστικές αναφορές, για την εικόνα της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ και της αγωνιστικής λειτουργίας της ομάδας, έγιναν κατά τη διάρκεια του προχθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ σύμφωνα με την εφημερίδα "Μακεδονία".

Kαι τώρα τρέχουμε...


Με τον Βλάντιμιρ Βάις να δίνει την ασίστ στο γκολ του Ντομίνγκεζ (6') και να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα (27'), ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Άρη στη Θεσσαλονίκη και παρέμεινε αήττητος για 29ο εκτός έδρας παιχνίδι, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του 1974. Αντίθετα ο Άρης παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.