Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ο Παπαδόπουλος θέλει Άρη;


Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν τα έχει βρει με τον παοκ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο και υπήρξε διάσταση απόψεων όσον αφορά τη φιλοσοφία της νέας ομάδας. Ο Μαρκόπουλος θέλει να χτίσει ομάδα που θα βασίζεται σε έμπειρους ξένους και Έλληνες καλαθοσφαιριστές σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο που επιθυμεί μία ομάδα που θα χτιστεί πάνω σε Έλληνες νεαρούς παίχτες. Δε σημειώθηκε καμία διαφωνία στο οικονομικό σκέλος αν και ο Παπαδόπουλος ζήτησε να αποκατασταθούν πλήρως οι πληρωμές της περασμένης χρονιάς προς τους παίχτες του παοκ.

O γαβροπαοκτσής Μύρτσος προτείνει το Διούδη στον Ολυμπιακό... τζάμπα!


Σε προκλητικό του άρθρο στον αθλητικό ιστότοπο sportdog.gr ο γαβροπαοκτσής (της γνωστής οικογενείας των γαβροπαοκτσήδων βεβαίως βεβαίως) πρώην τερματοφύλακας και νυν δημοσιογράφος Γιώργος Μύρτσος προτείνει στη διοίκηση του αγαπημένου του (όταν βρίσκεται κάτω από τη Λάρισα) Ολυμπιακού να πάρει τον Διούδη, ο οποίος πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Άρη για 3 ακόμα χρόνια με ρήτρα 1,5 εκ. ευρώ.

Moύτας: «Ζω ένα όνειρο!»


Ο Δημήτρης Μούτας είναι ευθύς. Το αν πετύχει ή όχι στο συγκεκριμένο πόστο που κλήθηκε να προσφέρει στον Άρη θα το κρίνει η διοίκηση και τα αποτελέσματα. Αυτό που διακρίνει κανείς από την πρώτη στιγμή είναι η ευθύτητα και αυτό είναι στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη μίλησε για τα νέα του καθήκοντα, για την σχέση του με τη διοίκηση, αλλά και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό με… ονόματα.

Βρες τις διαφορές!

Χρύσανθε... έλα πες την αλήθεια! Τι συγγένεια έχεις με τον Αντόν Κουντάγιεφ, τον γιατρό της ομάδας της Μέταλιστ; 

Βρείτε τις διαφορές!


Κουλουχέρης: "Αγαπώ τον Άρη! Φοβάμαι να έρθω στη Θεσσαλονίκη!"


Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Θύμιος Κουλουχέρης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Άρη.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (20/07/2013)