Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Kι άλλες συναντήσεις, χρειάζεται η βοήθεια του κόσμου»


Oλοκληρώθηκε η σύναξη μεταξύ της διοίκησης της ΠΑΕ και των αρειανών επιχειρηματιών που είχε ως θέμα την "επόμενη ημέρα" του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Kαι εναντίον των «Αθλητικών Νέων των Συντακτών» ο Σκόρδας!


Ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης και πρώην εκδότης της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα" κ. Λάμπρος Σκόρδας στράφηκε εναντίον της εφημερίδας "Αθλητικά Νέα των Συντακτών" επικαλούμενος παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων λόγω της χρήσης του ονόματος και του λογοτύπου.

Ασφαλιστικά μέτρα Σκόρδα κατά του ΑΣ


Μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου για αντικατάστασή του στην διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, ο Λάμπρος Σκόρδας κατέθεσε νέα αίτηση αναστολής της απόφασης αυτής εναντίον του Ερασιτέχνη που είναι ο έτερος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Η "συνέπεια" λόγων και έργων του "Super 3" (audios)


O Άρης είναι υποβιβασμένος και το δίλημμα που φαίνεται πως θα τεθεί σε λίγες ημέρες στον "κόσμο" του Άρη που θα κληθεί να... "αποφασίσει" θα είναι μεταξύ της συμμετοχής του Άρη στη Football League και τη Γ' Εθνική. Το δίλημμα για τη μεγαλύτερη και πιο δοξασμένη ομάδα της Ελλάδας θα είναι κηδεία με ταφή ή καύση.

«Ο Άρης πρέπει να αγωνιστεί στη Β', δεν έχω μεγάλη οικονομική δυνατότητα»


Στις 7 μ.μ., στα γραφεία του ΑΣ Αρης, κρίνεται σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ, υπό τον Παναγιώτη Στεφανίδη, έχει αποστείλει προσκλήσεις σε Αρειανούς επιχειρηματίες με στόχο να συγκεντρωθεί ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ που απαιτείται, προκειμένου να δηλωθεί η συμμετοχή στη Football League.

Κι άλλη αναβολή για Αθανασιάδη - Ζαμπέτα!


Για τις 14 Οκτωβρίου πήρε αναβολή η υπόθεση των Αντώνη Ζαμπέτα και Θανάση Αθανασιάδη, όσον αφορά τις οφειλές της ΠΑΕ προς το Δημόσιο που τους αναλογούν.

1,5 εκατομμύριο ή Γ' Εθνική!


Σήμερα το απόγευμα έχουν κληθεί σε συνάντηση από τη διοίκηση της ΠΑΕ οι αρειανοί επιχειρηματίες ώστε να ενημερωθούν και να ξεκαθαρίσουν τις προθέσεις τους όσον αφορά την "επόμενη μέρα" του συλλόγου.