Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Πρώτος στόχος ο Πρίφτης!


Με διακαή πόθο τη συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη συνεχίζεται η διαδικασία εξεύρεσης διαδόχου του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη που χθες προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη στους "Ζωσιμάδες"


Με νέα πρόσωπα θα παρατάξει τον Αρη στα Ιωάννινα ο νέος προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος. 

Πως "είδαν" οι εφημερίδες την πρόκριση του Αυτοκράτορα στον τελικό!


O Aυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ προκρίθηκε σε ακόμα έναν τελικό κυπέλλου μπάσκετ. Αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τα ΜΜΕ της χώρας.

H αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου



Λευτέρης Αρβανίτης, Χρήστος Γαλιλαίας, Κώστας Χαρίσης, Αντώνης Ασημακόπουλος και Βαγγέλης Αγγέλου μίλησαν για την αποχώρηση του τελευταίου από τον Αρη.

H προϊστορία των αγώνων ΠΑΣ Γιάννενα-Άρης (videos)


Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα (23/12/13, 19:30, NS1) στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ για 18η φορά στην ιστορία του. Ως τώρα η ομάδα μας έχει επικρατήσει των Ιωαννίνων μόλις 4 φορές εκτός έδρας. Πέντε παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα (4 λευκές ισοπαλίες) ενώ έχει ηττηθεί 8 φορές. Αναλυτικά:

Kαι επίσημα στην Εφές ο Αγγέλου


Προπονητής της Εφές Αναντολού και επίσημα είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου. Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Έλληνα κόουτς για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Και στα 100 πάω τελικό...


Ο Άρης επέστρεψε σε τελικούς μετά από περισσότερο από επτά χρόνια! Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου κέρδισε τον Πανιώνιο με 88-79 και πήρε μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει στις 9 Φεβρουσρίου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.