Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ασπρόμαυρες ρόμπες ξεκούμπωτες στην Πολίχνη και τη Νεάπολη


Η διοίκηση του παοκ αποφάσισε να δώσει συγχωροχάρτι στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Έργκους Κάτσε που φωτογραφήθηκε με μπλουζάκι του UCK μιλώντας για μεγάλη Αλβανία.

Ο Αλβανός μέσος επιστρέφει και πάλι στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, αλλά και στα αγωνιστικά πλάνα του Χουμπ Στέφενς. Στον Κάτσε επιβλήθηκε πρόστιμο μόλις 10.000 ευρώ!

Είχαμε προαναγγείλει την επιστροφή του Έργκους Κάτσε στην ομάδα του που σε αντίθεση με άλλους Έλληνες ομοϊδεάτες του ουσιαστικά δεν τιμωρήθηκε. Η τιμωρία που προβλέψαμε ήταν σαφώς αυστηρότερη από την επιβληθείσα ποινή. Η διοίκηση της ΠΑΕ παοκ επικαλέστηκε "πίεση της FIFA" για να δικαιολογήσει την επιστροφή του UCKα Κάτσε.

Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγαν πριν λίγες ημέρες δύο σύνδεσμοι του παοκ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. παοκ Νεάπολης

"Η κίνηση του παίκτη του Π.Α.Ο.Κ. , που για εμάς είναι ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ, με την ανάρτηση του στο ίντερνετ με την μπλούζα του UCK προσβάλει την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. και των οπαδών του. Εμείς είμαστε περήφανοι για την ομάδα,το έμβλημα και την ιστορία της και αν και η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται τα ίδια με εμάς θα έπρεπε ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΗΔΗ αυτό το ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ με κλωτσιές από τον σύλλογο.

Υ.Γ. ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ."

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ παοκ Πολίχνης

"Σιωπούμε εδώ και καιρό σε γκέλες ατόμων της διοίκησης για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. και για την ομόνοια του λαού ( Γκαγκάτσης, αλλαγή εμβλήματος, αλλαγή ημερομηνίας ίδρυσης, Δώνης, Garcia, φυλακισμένοι κ.α. ).

O Kace είναι περιουσία του Π.Α.Ο.Κ. και είμαστε σύμφωνοι σε αυτό.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Παρακολουθούμε τα παπαγαλάκια της διοίκησης, τα ΜΜΕ, να περνάνε το θέμα στο ''λάου λάου'', που λέει και ο λαός, με ένα ψεύτικο κλίμα ενότητας του προπονητή, του Vukic και της ομάδας. Όποιος φέρει διχόνοια στα αποδυτήρια και στην κερκίδα δεν έχει θέση στον Π.Α.Ο.Κ., όπως και οποιοσδήποτε uckας, χρυσαυγίτης ή αναρχικός μπλέκει τα πιστεύω του με τον σύλλογο. Αυτό το κοθώνι πρέπει να πουληθεί άμεσα.

ΥΓ Υπενθυμίζουμε ότι δεν αδρανοποιήθηκε ο λαός, απλά δεν θέλει να δώσει άλλη έκταση, εμπιστευόμενος την διοίκηση.

ΥΓ1 ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

ΥΓ2 Λευτεριά στους οπαδούς."

Μετά την επίσημη επιστροφή Κάτσε οι δύο σύνδεσμοι "επαναστατών" και "μακεδονομάχων" σιώπησαν... Που είναι η δήθεν αξιοπρέπεια της ομάδας σας τώρα κύριοι και... κυρίες του παοκ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου