Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Το θράσος του Καλαϊτζίδη!


Άλλους τρεις βαθμούς χρειάζεται η Βέροια για να σώσει την κατηγορία, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Δημήτρη Καλαϊτζίδη. "Τουλάχιστον αν κάποια ομάδα δεν αλλάξει ποδοσφαιρικές ικανότητες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της μακεδονικής ομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας που παίρνει πέναλντι και κόκκινες υπέρ της αντί για επιθετικά φάουλ είπε στον NOVA Sport FM: "Οι υπολογισμοί γίνονται με βάση τα σημερινά δεδομένα. Έτσι αν καμία ομάδα δε αλλάξει τις ποδοσφαιρικές της ικανότητες τότε η λογική λέει ότι με τρεις βαθμούς στους τρεις αγώνες θα μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα πιστεύω ότι με 33 βαθμούς και με τις ισοβαθμίες σωνόμαστε".
Ο τεχνικός της Βέροιας κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι Άρης και Α.Ε.Κ. μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Απάντησε σχετικά ότι "η αγωνιστική κατάστασή τους είναι δικό τους δημιούργημα. Πλέον στο ποδόσφαιρο εισπράττεις ό,τι σου αναλογεί. Η τύχη είναι ένας παράγοντας, αλλά όχι ο κυριότερος".

Για το μέλλον ο Δ.Καλαϊτζίδης δεν ήθελε να τοποθετηθεί. "Ειλικρινά δεν έχω άλλη προτεραιότητα από το να σωθεί η ομάδα. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο, για την επόμενη μέρα έχει για όλους ο Θεός. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για ανανέωση του συμβολαίου μου", τόνισε.

Aλεξανδρίδης: "Δε θα ξαναδεί ο Άρης ούτε ευρώ από μένα!"


Συνέντευξη παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Μετρόπολις" ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ Άρης και μέλος της Κοινωνίας Μελών, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, ο οποίος ανέφερε πως θα παραιτηθεί από Λέσχη και διοίκηση του Άρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εξελίξεις στην ομάδα μετά τις παραιτήσεις των Τικπασάνογλου- Αγγελούση:

«Εμείς σαν Λέσχη πλέον δεν υπάρχουμε. Από κει και πέρα τι κάνει η διοίκηση πρωτοδικείου της ΠΑΕ είναι θέμα της διοίκησης. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ορίσουμε ήμερα Γενικής Συνέλευσης».

Για την παραίτηση του κ. Ζουμπουρίδη:

«Εμένα μου είπε πως δεν ανεχόταν να τον βρίζουν και παραιτήθηκε».

Για την κατηγορία που προσάπτουν οι οπαδοί πως “ο Άρης στήθηκε από μέσα”:

«Για να γίνει κάτι θα πρέπει να υπάρχει κάποιος δόλος. Αν οι φίλαθλοι μπορούν να σκεφτούν λογικά ποιόν συμφέρει να γίνει αυτό. Αν υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να επηρεάσουν την απόδοση των παικτών αυτό εγώ δεν το ξέρω. Σε μένα φόρτωσαν κάποια πράγματα και εγώ το μόνο που κάνω είναι να βοηθώ τον Άρη εδώ και 30 χρόνια δίνοντας λεφτά. Και πάνε και γράφουν στους τοίχους “φύγε λαμόγιο”. Έτσι κάνουν και φεύγουν οι σωστοί άνθρωποι από τον Άρη, γι αυτό δεν υπάρχει κανένας να βάλει 1 ευρώ. Και εγώ με τη σειρά μου θα παραιτηθώ και θα φύγω από τη Λέσχη. Όχι μόνο εγώ αλλά όλη η οικογένεια μου. Από τον Αλεξανδρίδη δε θα ξαναδούν ούτε ένα ευρώ. Θα πρέπει να ντρέπονται να κυκλοφορούν έξω. Ξέρουν τι σημαίνει η λέξη λαμόγιο και πάνε και τα γράφουν στον τοίχο;

Ο έλεγχος τελειώνει και θα βγει στη φόρα. Κάποια πράγματα θα κάνουν κακό σε κάποιους και το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν είναι επανάσταση και την πέτυχαν. Τα άπειρα παιδάκια που είναι οι συνδεσμίτες έχουν πέσει την παγίδα. Πιστεύουν πως ο Άρης θα σωθεί με αυτόν τον τρόπο και βοηθάνε άλλες καταστάσεις. Το κάνουν από την αγάπη τους για τον Άρη αλλά δεν καταλαβαίνουν πως δε θα βγει σε καλό. Εγώ προσπάθησα να βοηθήσω αλλά το μόνο που πήρα ήταν λάσπη».

Για τον έλεγχο των ελεγκτών:

«Οι ορκωτοί λογιστές ξέρουν και εγώ δεν έχω μιλήσει μαζί τους. Όμως από αυτά που ήδη έχουμε εμείς στα χέρια μας και από αυτά που έχουμε δει σας λέω πως είναι τραγικά τα πράγματα. Δεν στέλνουν κάποιους στη φυλακή όμως δεν έχει βγει ακόμα το πόρισμα. Ο έλεγχος θα δείτε πως θα σταματήσει στο τέλος».

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα:

«Ο κ. Σκόρδας ήταν στη διοίκηση της Λέσχης. Αν από την πρώτη στιγμή ήθελε το καλό του Άρη θα είχε βοηθήσει μαζί με μας να κάνουμε το καλύτερο. Σήμερα θέλει να έρθει καβάλα στο άλογο και να σώσει τον Άρη. Αν μπορεί να το πετύχει ας έρθει να αναλάβει αύριο το πρωί να σώσει τον Άρη και να του δώσουμε τα συγχαρητήρια. Αρκεί όμως να συνεχιστεί ο έλεγχος. Να σώσει τον Άρη και να παραμείνει πρόεδρος για πάντα. Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο».

Για την προσπάθεια της ομάδας για τη σωτηρία:

«Ο Άρης έχει να παίξει με 3 αδιάφορες ομάδες. Η ομάδα που καίγεται μπορεί να πάρει αποτελέσματα από αυτές τις ομάδες. Οι αντίπαλοι του Άρη παίζουν με ομάδες που καίγονται. Ο Άρης μπορεί να έρθει σε πλεονεκτική θέση».

Aνακοινώσεις Α.Σ. Άρη και Π.Α.Ε. Άρης


Στις 00:15 ο Ερασιτέχνης Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τα τεκταινόμενα στην Π.Α.Ε. Άρης.

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ σεβόμενος την αγωνία του κόσμου του ΑΡΗ, για την αγωνιστική κατάσταση της ποδοσφαιρικής ομάδας, διευκρινίζει τα εξής:

1) Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία στην Αρειανή οικογένεια εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος και οποιαδήποτε μεταβολή αν θα υπάρξει στη Διοίκηση της ΠΑΕ, θα πρέπει να προκύψει μέσα από τα θεσμικά όργανα και μόνο.

2) Ο ΑΣ πάντα, όσον αφορά στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σεβόταν τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων (ΚΜΑ) και συναινούσε με αυτές.

3) Έχοντας το θεσμικό ρόλο του μεγαλομετόχου περιμένει προτάσεις υποψηφίων σχημάτων για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και αναμένεται να τα στηρίξει σε πιθανό ορισμό τους για προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου.

4) Για οποιαδήποτε μεταβολή στη Διοίκηση της ΠΑΕ, ο ΑΣ πρόκειται να συναινέσει, με την προϋπόθεση η νέα Διοίκηση να δεσμευτεί ότι θα φέρει σε πέρας το διαχειριστικό έλεγχο των χρήσεων 2004-12, ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των ημερών και να συνεχίσει τις διαδικασίες ένταξης της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Πάνω από όλα, όμως, προέχει η αυτονόητη παραμονή της ομάδας στη superleague.

5) Ο εκπρόσωπος μας στην ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Τικπασάνογλου, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, αναμένεται να ανακληθεί από το Δ.Σ. του ΑΣ, μόνο σε περίπτωση, που εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον κάποιο υποψήφιο σχήμα και εφόσον ισχύσουν οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Στις 02:32 το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. εξέδωσε ανακοίνωση αφού μεσολάβησαν οι παραιτήσεις των Αγγελούση και Τικπασάνογλου.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μετά τις παραιτήσεις των μελών του κ.κ. Βαγγέλη Αγγελούση και Κωνσταντίνου Τικπασάνογλου (εκπρόσωπου ΑΣ ΑΡΗΣ), εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

1) Εκφράζει την αγωνία του για τα τελευταία αποτελέσματα που καθιστούν την πορεία της ομάδας μας πιο δύσκολη για την παραμονή της στη Super League.

2) Εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην τεχνική ηγεσία και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

3) ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ τις άφρονες, παραπλανητικές και υποβολιμαίες «κινητοποιήσεις» οπαδών και τις απειλές που δέχτηκαν τα μέλη και ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

4) Επιβεβαιώνει την πρόθεση του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ να ολοκληρώσει το έργο του, δηλαδή α) την παραμονή της ομάδας στη Super League και β) την οικονομική εξυγίανση της ομάδος.

5) Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της ομάδος να διαφυλάξουν τη μόνη νόμιμη και ειλικρινή προσπάθεια για την εξυγίανση της ομάδος και τη διάσωσή της απομονώνοντας τα στοιχεία που έχουν ως στόχο τον εκφοβισμό και τις απειλές που δεν συνάδουν στην ψυχή και το πνεύμα της εκατοντάχρονης ιστορίας του ΑΡΗ.

6) Εξαιτίας της εφόδου στο χώρο του ΔΣ της ΠΑΕ ορισμένων «οργανωμένων οπαδών», οι οποίοι απαίτησαν την αλλαγή της τότε τεχνικής ηγεσίας και την πρόσληψη «ανθρώπων ειδικών αποστολών» σε καίρια πόστα στην ομάδα, το ΔΣ τους αποδέχτηκε με γνώμονα την ομαλοποίηση των σχέσεων με τους οργανωμένους οπαδούς και τη μη διαταραχή της ηρεμίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

7) Οι προηγούμενοι «παράγοντες», που έφεραν με πράξεις και παραλείψεις τους, την ιστορική ομάδα του ΑΡΗ σε αυτήν τη δύσκολη αγωνιστική και οικονομική κατάσταση (π.χ. ρήτρες συμβολαίων, καταβολή μη δεδουλευμένων, απλήρωτοι σαράντα αλλοδαποί και οκτώ Έλληνες παίκτες και μάνατζερ, χρέη προς το δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς, καθώς και προς άλλους τρίτους πιστωτές) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ (αστικές, ποινικές και ηθικές) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

8) Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι πρόθυμο να συνεργαστεί με κάθε γνήσιο ΑΡΕΙΑΝΟ που θέλει να συνδράμει στην επίτευξη των ως άνω κοινών ΑΡΕΙΑΝΩΝ στόχων μας.

Δηλώνουμε ότι κανείς μας δεν είναι γαντζωμένος στην καρέκλα του, αλλά είμαστε πρόθυμοι να παραδώσουμε ακόμα και αύριο, μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες σε όποιον εγγυάται εμπράκτως ότι θα πετύχει αυτά που και εμείς επιδιώκουμε για το καλό της ομάδας.

9) Το ΔΣ της ΠΑΕ επιφυλάσσεται να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών και διοικητικών αρχών για τις απειλές, τους εκβιασμούς και τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της ομάδος και την οικονομική διαφάνεια.

10) Τα περί του νέου ΑΦΜ φημολογούμενα είναι μυθεύματα που εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και όχι σκέψεις του ΔΣ της ΠΑΕ και επιστρέφονται σε αυτούς που τα εκπορεύουν.

11) Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ επιφυλάσσεται να καταθέσει έγκληση αύριο το πρωί κατά των υβριστικών και εκβιαστικών δηλώσεων που διατυπώθηκαν από φυσικά πρόσωπα, ΜΜΕ και ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας καθώς και μηνυτήρια αναφορά μόλις ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος από τους αρμόδιους ελεγκτές για τη χρονική περίοδο των ετών 2004-2012.

12) Καλούμε τους οπαδούς, οργανωμένους και μη, της ομάδας να στηρίξουν την ομάδα και την προσπάθεια της διοίκησης για τη σωτηρία της.

Ο Πρόεδρος 
Ιωάννης Ψηφίδης 

Τα μέλη του ΔΣ
Ευστάθιος Τσομίδης
Αναστάσιος Αβάνογλου
Λάζαρος Παπαδόπουλος

Σούπερ 3: Αυτοί διαλύουν τον Άρη


Πριν λίγο οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους την παραπάνω φωτογραφία κατονομάζοντας ως υπεύθυνους της διάλυσης του Άρη τη διοίκηση της ΠΑΕ, 
την ΚΜΑ καθώς και το Νίκο Παπαδόπουλο και τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη.


Δύο απουσίες για Αναστόπουλο

Χωρίς τους Έπσταϊν και Τζαμάλ ξεκίνησε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Επιστρέφουν Ταυλαρίδης, Καραμάνος. 


Το πρόγραμμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ξάνθη, περιελάμβανε αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας. 

Ο Ντένις Έπσταϊν συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τη φλεγμονή στα δόντια, κάτι που μέχρι τώρα του στερεί τη συμμετοχή του στις προπονήσεις. Ο Γερμανός λαμβάνει αντιβίωση και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη. 

Εκτός έμεινε και ο Τζαμάλ, ο οποίος αφαίρεσε τα ράμματα από την επέμβαση βουβωνοκήλης στην οποία υποβλήθηκε. 

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό των Περιστεριωτών, η επιστροφή ου Στάθη Ταυλαρίδη που εξέτισε την ποινή του (κάρτες), αλλά και η κατάσταση του Τάσου Καραμάνου, που έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και από Τρίτη αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως.

πηγή: http://www.novasports.gr/