Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο Άρης ψήφισε υπέρ της διάταξης για τα δυσφημιστικά σχόλια


Με συντριπτική πλειοψηφία (13 ψήφοι υπέρ) πέρασε από τη Σούπερ Λίγκα η διάταξη που προβλέπει τιμωρία όταν Μέσα Ενημέρωσης ή ομάδες ασκούν δυσφημιστική κριτική για τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Στεφανίδης:«Θα συμμετάσχω στην ΑΜΚ, πενταετές στον Μιλίνκοβιτς!»


Την άποψή του για τον Άρη του Μιλίνκοβιτς, την διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη, την αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ αλλά και την επιστροφή του Δήμου Δασυγένη στο γήπεδο, εξέφρασε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Άρης Στεφανίδης. Ο γνωστός παράγοντας, πατέρας του προέδρου της ΚΜΑ Πάνου Στεφανίδη, και στενός φίλος του προέδρου της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στην προοπτική να βοηθήσει τον Άρη με τη συμμετοχή του στην ΑΜΚ, ενώ πρότεινε στον Ηλιάδη να κάνει κλειστό συμβόλαιο 5ετίας στον Σέρβο τεχνικό της ομάδας.

Aυτό ισχύει και για τον Άρη!


Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τους τζαμπατζήδες του θεάτρου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στον Άρη: 

Ο τελικός Κυπέλλου στο Ηράκλειο;


Η κλήρωση του ημιτελικού γύρου του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε, τα ζευγάρια είναι γνωστά και αποτελούν ήδη αντικείμενο σχολιασμού, μια και οι "αιώνιοι" της Αθήνας βρέθηκαν μεταξύ τους στον ημιτελικό για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια. Ενδιαφέρον υπάρχει όμως - με αυτό το δεδομένο - και η έδρα του τελικού, καθώς η ΕΟΚ είναι αυτή που βάσει της προκήρυξης θα την ορίσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του BasketPlus.Gr η σκέψη είναι να γίνει στο νεότευκτο κλειστό στα "Δύο Αοράκια", στο Ηράκλειο!

Kανένα πρόβλημα με Αρμενάκη!


Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τον Απόστολο Αρμενάκη, ο οποίος τα είπε με τη διοίκηση του ΤΑΠ Άρης το μεσημέρι της Τρίτης και λύθηκε η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

Άρης – Πανιώνιος στον ημιτελικό Κυπέλλου!



Ο Άρης κληρώθηκε με τον Πανιώνιο στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας! Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και θα γίνει στο Αλεξάνδρειο! Το σενάριο που φάνταζε ως ιδεατό για τους κίτρινους έγινε πραγματικότητα! Ο ημιτελικός θα γίνει 21 ή 22 Δεκεμβρίου.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια με Ολυμπιακό Βόλου


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια του μεθαυριανού αγώνα:

Μαγνητική ο Αγκάνθο


Οι ενοχλήσεις στο γόνατο δεν έχουν εγκαταλείψει τον Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος σήμερα Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Συμπληρώνεται ο φάκελος του 99



Η εκδίκαση της περασμένης Παρασκευής, ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση υπαγωγής της ΠΑΕ Αρης στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, δεν σήμανε και το τέλος της διαδικασίας.