Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Στο Ειρηνοδικείο ο Ηλιάδης


Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σήμερα η διοίκηση του Δημήτρη Ηλιάδη, προκειμένου να πάρει την έγκριση του δικαστή και από προσωρινή να αποκτήσει χαρακτήρα μόνιμης (διορισμένης) με προοπτική εξαμήνου. 


Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαδικασία ρουτίνας από τη στιγμή που η νυν διοίκηση έχει την απόλυτη στήριξη του μεγαλομετόχου, δηλαδή της Κοινωνίας Μελών και δευτερευόντως και του ΑΣ Αρη, κάτι που παίζει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Ειρηνοδίκη. 

Από την άλλη δεν υπάρχει δεύτερη πρόταση η οποία θα μπορούσε να κατατεθεί ως εναλλακτική, παρά τα όποια τραβηγμένα σενάρια ακούγονται. Υπ΄ αυτό το πρίσμα η όλη υπόθεση θα τελειώσει γρήγορα και ο Δημήτρης Ηλιάδης θα μπορεί να προγραμματίσει την επόμενη ημέρα του Αρη, απαλλαγμένος από έναν ακόμη «βραχνά».

Η νυν διοίκηση της ΠΑΕ Αρης συμπλήρωσε ήδη τέσσερις μήνες ζωής, πιάνοντας δουλειά στις 3 του περασμένου Ιούνη όταν το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση που είχε καταθέσει ο πληρεξούσιος δικηγόρος Χρήστος Γρόλλιος, εκπροσωπώντας την Κοινωνία Μελών Αρη και τον ΑΣ Αρη, για τον διορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου στην εταιρία, το οποίο συγκροτήθηκε από τους Δημήτρη Ηλιάδη, Αθανάσιο Ε. Αθανασιάδη, Πολυδεύκη Γκουρλάκη, Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη, Μάριο Ευθυμιόπουλο, Σταύρο Ζαχαρέλη και Φώτη Τσιφωντίδη, ως εκπρόσωπο του ΑΣ.

πηγή: www.novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου