Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Aυτός είναι ο υπεύθυνος για τη σημερινή διαιτησία στο Ηράκλειο


Αυτό το οποίο ζητά ο κόσμος του Άρη είναι ο απαιτούμενος σεβασμός από τη διαιτησία απέναντι στην ιστορία αυτής της πολύ μεγάλης ομάδας. Αν όχι ο φόβος...

Διαιτητική και αγωνιστική κατρακύλα στο "Γεντί Κουλέ"


Ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε τα "δώρα" του Άρη και νίκησε τους κίτρινους με 2-0. Ο Κουτσιανικούλης το 1-0 με σουτ, ο Ίμπε το 2-0 με αυτογκόλ. Αποβλήθηκε στο 2ο μόλις λεπτό ο Ροκ Έλσνερ.

Ο Γιώτας μιλάει για όλα


Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου θα δώσει την Πέμπτη στις δώδεκα το μεσημέρι ο Θωμάς Γιώτας.

Hττα στο Ρέθυμνο


Ο Άρης δεν έπαιξε καλή άμυνα και ηττήθηκε με σκορ 84-77 από την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Οι κίτρινοι πρώτη φορά φέτος δέχθηκαν περισσότερους από 80 πόντους και δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την μοίρα του αγώνα.

Πρώτη νίκη αλλά με απώλεια βαθμού


Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ σημείωσε ο Άρης και μάλιστα εκτός έδρας επί της Νίκης Αιγινίου. Ο αγώνας έγινε... θρίλερ μετά το 2ο σετ καθώς ο Άρης προηγήθηκε 2-0 αλλά η Νίκη Αιγινίου με αντεπίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει και να οδηγήσει τον αγώνα στο τάι μπρέικ όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με το εντυπωσιακό 15-02 που είναι σκορ ρεκόρ σε τάι μπρέικ σε αγώνα της Volleyleague.

Mπαρμπούνια με τον... κώλο


Η απίστευτη... τύχη της ομάδας του παοκ συνεχίζεται για 87η συνεχή χρονιά. Άλλη μία νίκη ήρθε με τη βοήθεια της θεάς τύχης απέναντι στον Εργοτέλη.