Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τα διαρκείας της ΚΑΕ Άρης!


H KAE Άρης παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014. Οι τιμές τους είναι ιδιαίτερα προσιτές για τους φίλους του Άρη.

Το «παρών» έδωσαν μορφές του «κιτρινόμαυρου« μπάσκετ όπως ο Χάρης Παπαγεωργίου και ο Μάριο Μπόνι. 

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τη Ρόμα - Δεν ισχύουν τα διαρκείας


Από αύριο ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό με την Ρόμα την προσεχή Παρασκευή όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ πριν από λίγη ώρα!

Δικαίωση Άρη στο CAS για Αμόροζο!


Μια ευχάριστη είδηση για τον Άρη στην υπόθεση Αμορόζο! Οι κίτρινοι όχι μόνο δικαιώθηκαν στο CAS, αλλά έχουν λαμβάνειν από τον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό!

"Aδειάζει" Μούτα, στηρίζει Αγκάνθο η ΠΑΕ Άρης!


Οι προκλητικά άστοχες δηλώσεις του Δημήτρη Μούτα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης σχετικά με το συμβόλαιο του Νταβίντ Αγκάνθο δεν άρεσαν στη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία με ανακοίνωσή της απάντησε στον τεχνικό της διευθυντή, «αδειάζοντας» τον.

Aπάντηση Ψηφίδη σε Μούτα


Απάντηση για τα όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη Δημήτρης Μούτας σχετικά με το θέμα του Αγκάνθο έδωσε ο πρώην πρόεδρος των «κίτρινων» Γιάννης Ψηφίδης.

Ο κ.Ψηφίδης απάντησε στους χαρακτηρισμούς περί εγκληματικής πράξης της προηγούμενης διοίκησης όπως ανέφερε ο κ. Μούτας σχετικά με το θέμα του Αγκάνθο.

Moύτας: "Έγκλημα Ψηφίδη το νέο συμβόλαιο του Αγκάνθο!"


Εγκληματική χαρακτήρισε την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Αγκάνθο ο Δημήτρης Μούτας.

Με συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο τεχνικός διευθυντής του Άρη κατηγόρησε ευθέως τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ για το συμβόλαιο που προσέφερε στον Ισπανό φορ, χωρίς να λάβει υπόψη το παρελθόν του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

H κατηφόρα... τελειωμό δεν έχει!

Η κατηφόρα... τελειωμό δεν έχει για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Άρη αφού σήμερα έχασε άλλο ένα ταλέντο. Ο Μελέτιος Μίσκοβιτς, γεννημένος, το 1999, ήταν παίχτης στις ακαδημίες του Άρη αλλά κατέληξε σε αυτές του συντοπίτη παοκ. 

Αυθημερόν η Ρόμα στην Θεσσαλονίκη!


Το πρωί της Παρασκευής (26/7), ημέρα του φιλικού με τον Άρη θα φτάσει η αποστολή της Ρόμα στην Θεσσαλονίκη και η αναχώρησή της θα είναι άμεση.

To σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αθλητικά Νέα των Συντακτών (22/07/2013)